100pmagazine_max_victoria_verstappen
Zie ook:
Delen

Victoria Verstappen over goede band met broer Max ‘Nog nooit ruzie gehad’

Hoewel Max (24) en Victoria Verstappen (22) na de scheiding van hun ouders los van elkaar zijn opgegroeid, hebben de twee altijd een hele goede band met elkaar gehad. In gesprek met 'Vriendin' vertelt Victoria over haar hechte band met broer Max.

‘Nooit ruzie gehad’

Hoewel Max en Victoria na de scheiding van hun ouders veel tijd los van elkaar hebben doorgebracht, hebben ze wel een hechte band samen. Toch hebben ze volgens Victoria geen typische broer-zusrelatie. ‘Het grappige is ook dat we nog nooit ruzie hebben gehad. Dat komt denk ik juist doordat we niet echt samen zijn opgegroeid’ vertelt Victoria.

Door de carrière van de jonge Formule 1 coureur, vlogen ze de hele wereld over en kwamen ze op diverse plekken. ‘Ook gingen we veel met oudere mensen om. Dan gedraag je je al snel minder kinderachtig. De meeste pubers gaan op stap, dat deden wij niet. Ik vond het leuker om te reizen en met Max samen te zijn dan met vriendinnen uit te gaan’ aldus Victoria.

Verschillen

Victoria geeft aan veel op haar broer te lijken. ‘Zo zijn we niet snel gestrest, heel relaxed en ook erg makkelijk.’

Toch zijn er volgens Victoria ook verschillen tussen de broer en zus. Volgens Victoria lijkt zij in karakter meer op haar vader Jos en Max meer op hun moeder Sophie. ‘We hebben natuurlijk ook zo onze verschillen. Zo is Max een heel lief persoon. Ik ben ook best lief, maar hij kan veel meer verdragen dan ik. Dat heeft hij van mijn moeder. Ik lijk meer op mijn vader, ben iets pittiger.’

Ondanks dat Max een felle F1-coureur is, zal hij buiten het circuit niet snel ruzie hebben met iemand. ‘Het duurt echt lang voordat hij op iemand boos wordt. Ik ben zelf sneller klaar met mensen’ stelt Victoria.

‘Na de race bellen’

Victoria heeft inmiddels een gezin met twee jonge kinderen en kan daarom niet meer zoveel reizen als voorheen. Op de wedstrijddagen van broer Max bellen ze elkaar daarom altijd even na de race. Zo ook na de race in Abu Dhabi afgelopen december, waar Max de wereldtitel in de wacht sleepte. Victoria kon hier niet bij zijn, omdat ze net was bevallen.

Ze vertelt hierover: ‘Ik kreeg tranen in mijn ogen, het was zo mooi. Na de race belden we elkaar meteen. Maar lang konden we niet praten. Ik zei ook dat hij maar lekker moest gaan feesten. Eindelijk kon hij genieten van zijn eerste wereldtitel.’

Het hele interview met Victoria Verstappen lees je nu in Vriendin.

Bron: Vriendin, RTL Boulevard | Beeld: Instagram Victoria Verstappen

Delen

Meer over Max Verstappen

LEZEN: Max Verstappen openhartig over vaderschap
LEZEN: Max Verstappen openhartig over vaderschap
Fans Max Verstappen opgelet: de autocoureur deelt gewéldig nieuws!
Fans Max Verstappen opgelet: de autocoureur deelt gewéldig nieuws!
Lees alle artikelen over Max Verstappen