VIDEO: 80-jarige moeder Arie Boomsma nog net zo fit als haar zoon
Zie ook:
Delen

VIDEO: 80-jarige moeder Arie Boomsma nog net zo fit als haar zoon

Dat Arie Boosma fit is en zich veel bezighoudt met sporten, moge duidelijk zijn. Hij lijkt de genen van zijn 80-jarige moeder te hebben.

Arie Boomsma

Arie Boomsma is bekend als Nederlands fotomodel, televisiepresentator en sportschooleigenaar. Boomsma was voor het eerst op televisie te zien in het programma Uhhh…Vergeet je tandenborstel niet!. De jaren hierna was hij ook op televisie te zien in de programma’s Een betere buurt, 40 dagen zonder seks en Hij is een Zij. Boomsma begon bij de EO, stapte later over naar KRO en vervolgens naar Net5. Ook schreef hij door de jaren heen vele boeken en opende een sportschool in Amsterdam in 2015.

Fitte moeder

Arie staat al jaren bekend om zijn fitheid en zijn liefde voor sporten. Hij deelt dan ook dagelijks sportvideo’s met al zijn volgers. Zijn liefde voor sporten en de sportieve genen heeft Arie duidelijk van zijn moeder geërfd. Op Instagram deelt hij een video van zijn 80-jarige moeder, die volop aan het roeien is. ‘Mijn moeder werd deze maand 80. Vandaag zat ze voor het eerst op de roeier. Het is zo leuk mijn ouders te zien genieten van het trainen, en sterker te zien worden.’, schrijft hij eronder. Wat geweldig om zijn moeder op deze leeftijd nog zo fit te zien. Volgers reageren massaal en schrikken van het feit dat Arie’s fitte moeder 80 jaar oud is. ’80?? Hoe dan? Zo ziet ze er helemaal niet uit’ en ‘Geweldig om te zien!!’, is een greep uit de reacties. Wij genieten van deze video en hopen dat wij op die leeftijd nog net zo flexibel zijn.

Bron en Beeld: Instagram Arie Boomsma

Delen

Meer over Arie Boomsma

GEWELDIG: Moeder Arie Boomsma (81) fitter dan ooit
GEWELDIG: Moeder Arie Boomsma (81) fitter dan ooit
OELALA: Arie Boomsma deelt zijn covers door de jaren heen
OELALA: Arie Boomsma deelt zijn covers door de jaren heen
Lees alle artikelen over Arie Boomsma