Banner foto Flemming
Delen

VIDEO: Carrièreswitch voor Flemming

Gooit Flemming het over een andere boeg? Zo te zien gaat het hem goed af!

Carrière

Op 5 april 1996 werd in ‘s-Hertogenbosch Flemming Freddie Viguurs geboren. Als kleine jongen speelde hij mee in verschillende grote musicals, waaronder Ciske de Rat. Al zijn hele leven is Flemming bezig met muziek. Zo heeft hij eerst een aantal jaar gezongen als leadzanger van de band Baby Blue, deed hij mee aan Giels Talentenjacht en schrijft hij ook veel nummers. In 2021 kwam de grote doorbraak van Flemming, nadat zijn nummer ‘Amsterdam’ de hitlijsten bestormde. Hij deed mee aan the Streamers, Vrienden van Amstel Live en was eenmalig jurylid tijdens de finale van het Junior Songfestival.

Vriendin?

Wat de gemoederen flink bezig houdt is de vraag of Flemming vrijgezel is of dat hij een vriendin heeft. Volgens de juicekanalen van Yvonne Coldeweijer en Juice Channel is Flemming gewoon hartstikke verliefd en wil hij dat alleen niet aan de buitenwereld laten weten in verband met zijn vrouwelijke fans. Of Flemming dus daadwerkelijk in een relatie zit of niet, dat zullen we voorlopig nog niet horen. Maar als het aan Juice Channel ligt is Flemming dus hartstikke verliefd op deze vrouw. 

Switch

Wij kennen Flemming allemaal als zanger, toch blijkt hij ook nog andere talenten te hebben. Zo deelde hij eerder deze week een video van zijn presentatie kunsten. Wordt dit een nieuwe stap voor Flemming? Je ziet de video hieronder.

 

Bron en Beeld: Instagram Flemming

Delen

Meer over Flemming

PRACHTIG: Flemming deelt zeldzaam familiekiekje
PRACHTIG: Flemming deelt zeldzaam familiekiekje
GENIETEN: Flemming zoekt de zon en luxe op na bruisende weken bij VVAL
GENIETEN: Flemming zoekt de zon en luxe op na bruisende weken bij VVAL
Lees alle artikelen over Flemming