VIDEO: Gefrustreerde Donny Roelvink
Zie ook:
Delen

VIDEO: Gefrustreerde Donny Roelvink “Het doet pijn in mijn hart”

Donny Roelvink maakt zich grote zorgen. "Het doet mij erg veel pijn om te zien hoe erg die jonge generatie in een zwart gat terecht is gekomen."

Donny Roelvink

Zijn achternaam verklapt het misschien al: Donny Roelvink is één van de zonen van zanger Dries Roelvink. Uit zijn huwelijk met Luciënne Kenter kreeg Dries twee zoons: Dave en Donny. De twee jongens zijn net als hun vader bekend. Donny is te zien in verschillende programma’s  waaronder de RTL 5-programma’s Temptation Island VIPS, Expeditie Robinson en Special Forces.

Pijn in mijn hart

Donny probeert altijd positief te blijven, maar moet nu toch iets van zijn hart. Hij plaatst een video op zijn Instagram, zo begint hij: “Ik moet nu gewoon iets van mijn hart. Het doet mij erg veel pijn om te zien hoe erg die jonge generatie in een zwart gat terecht is gekomen.” Donny vindt dat er echt een verandering moet komen. Waarna Donny begint over de 21-jarige Jimmy uit Diemen die zondagavond werd doodgestoken op festival Solid Grooves in Amsterdam. En het ontgroeningverhaal waarbij een 20-jarige jongen in België overleed. Zo zegt Donny: “Ik kijk naar deze dingen, en dan denk ik echt van jongens die jeugd van tegenwoordig is compleet lost.” Tot slot zegt Donny dan ook: “Als ouders moet je een goed gesprek voeren met je kinderen.”

Het maakt hem enorm kwaad en hij hoopt met zijn platform dan ook een grote groep te bereiken, zodat er hopelijk iets gaat veranderen: “Het is vijf voor twaalf, word wakker” Je ziet de video hieronder.

https://www.instagram.com/reel/Cs6sd5SNb8P/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Donny Roelvink

Delen