100%NL Magazine Dave Roelvink
Zie ook:
Delen

ZIEN: Dave Roelvink haalt gemene grap uit met vriendin Jazzlyn

Dave Roelvink besloot vandaag om een gemene grap met zijn vriendin Jazzlyn uit te halen...

Dave Roelvink

Als we de naam Roelvink horen denken we natuurlijk automatisch aan de zanger Dries in zijn gele zwembroek. Uit een eerdere relaties kreeg Dries twee zonen Dave en Donny en dochter Peggy. Samen met zijn huidige vrouw Honoria en Dave en Donny heeft Dries een aantal programma’s gemaakt, zoals De Roelvinkjes passen op de winkel, De Roelvinkjes Effe Geen Cent te Makken en de realityserie de Roelvinkjes.

Gezin

Samen met zijn vriendin Jazzlyn heeft Dave nu een eigen gezin, zoontje Dean maakt het stel compleet. Al vanaf de geboorte van Dean is hij het oogappeltje van zowel zijn vader als zijn moeder. En geef ze eens ongelijk, Dean is echt om op te vreten!

Een paar maanden geleden vertrok het gezin Roelvink naar het zonnige Curaçao. En natuurlijk werden er meerdere gezinskiekjes genomen. Benieuwd naar de schattige plaatjes van Dean op vakantie? Die zie je hier!

Gemene grap

1 april ligt dan al ver achter ons, maar Dave Roelvink laat geen kans onbenut om de clown uit te hangen. Vandaag haalde hij een hele gemene grap uit met Jazzlyn. Zo te zien kan Dave er hartelijk om lachen, maar of Jazzlyn de grap net zo leuk vindt, dat is maar de vraag…

Dave: ‘Jazz schrok zich de pleuris toen ik ff me broekspijpie omrolde tijdens de ochtend wandeling’

Bron en Beeld: Instagram Dave Roelvink

Delen

Meer over Dave Roelvink

VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na 'carrièreswitch'
VIDEO: Dave Roelvink onherkenbaar na ‘carrièreswitch’
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon 'Beste maatjes'
Dave Roelvink deelt te schattig gesprek met zijn zoon ‘Beste maatjes’
Lees alle artikelen over Dave Roelvink