100%NL magazine Louis van Gaal
Zie ook:
Delen

VIDEO: Louis van Gaal zoent zijn Truus in Qatar

Louis van Gaal ziet er relaxed uit op het voetbalveld en zoent tevreden zijn vrouw Truus!

Louis van Gaal

Ondanks dat het niveau van het Nederlands elftal afgelopen maandag niet heel hoog lag, wisten ze wel te winnen met 0-2 van Senegal. Hartstikke lekker om zo de eerste wedstrijd van het toernooi af te sluiten. Trainer Louis van Gaal heeft deze punten alvast weer binnen.

We kunnen ons voorstellen dat de trainer vandaag dan ook relaxed is en uitkijkt naar de volgende wedstrijd van aanstaande vrijdag. Dan speelt het Nederlands elftal tegen Ecuador.

Kinderen

Louis van Gaal heeft al een hoop meegemaakt in zijn leven. Hij is al jaren gelukkig getrouwd met zijn Truus en samen genieten ze van het leven. Maar het heeft er lang niet altijd zo rooskleurig uit gezien voor Louis.

Op 18-jarige leeftijd leerde hij Fernanda Obbes kennen, en het was gelijk liefde op het eerste gezicht! Na 4 jaar trouwden Louis en Fernanda, en samen kregen ze twee dochters: Brenda en Renate. Benieuwd hoe de dochters van Louis eruit zien? Dat zie je hier!

Truus

De NOS is op dit moment natuurlijk in Qatar om verslag te doen van het WK. Op hun Instagram pagina delen zij een video waarop te zien is dat er vrienden en familie van het Nederlands Elftal aanwezig waren tijdens de uitlooptraining.

Natuurlijk is Louis zijn grote steun en toeverlaat ook in Qatar: zijn vrouw Truus. Op de beelden van de NOS zien we Louis Truus liefdevol zoenen, wat een mooi stel is het toch! Hopelijk brengt de kus hen geluk en winnen ze vrijdag opnieuw!

Beeld: ANP, Bron: Instagran NOS

Delen