100%NL Magazine NikkieTutorials
Zie ook:
Delen

ZIEN: de luxe villa van Nikkie de Jager en haar verloofde Dylan in Noord-Brabant!

Nikkie de Jager heeft de afgelopen jaren behoorlijk aan de weg getimmerd. Ze heeft met haar platform, Nikkietutorials, op YouTube en Instagram een hoop succes. Ze heeft miljoenen volgers en mocht zichzelf zelfs host van Het Eurovisie Songfestival noemen afgelopen week! Benieuwd waar de wereldberoemde beautyvlogger woont?

Uden

Nikkie kocht samen met haar verloofde Dylan Drossaers in 2019 een gigantische villa in het Brabantse dorpje Uden. Zelf is Nikkie geboren in Wageningen en Dylan in Eindhoven. Samen hebben ze ervoor gekozen om zich in het dorpje Uden te vestigen. En wij snappen wel waarom!

Riante woning

Het huis dat ze samen hebben gekocht is namelijk gigantisch! Ze kochten het landhuis voor € 645.000 en sloten een hypotheek af van € 662.300. Daarvoor hebben ze wel een woonoppervlakte van maar liefst 293 vierkante meter en een achtertuin van maar liefst 1155 vierkante meter. Totaal heeft het huis vijf slaapkamers en 2 badkamers en bovendien een wijnkelder. Bekijk hier foto’s van het prachtige optrekje. 

Verloofde Dylan

Nikkie is al sinds 2018 dolgelukkig met haar verloofde Dylan. In 2019 werd ze ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde en ze wonen al meer dan een jaar samen.

Bron: Bekende Buren | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Nikkie de Jager

Nikkie openhartig over chantage en de groei van haar carrière als gevolg
Nikkie openhartig over chantage en de groei van haar carrière als gevolg
Emotionele Nikkie de Jager:
Emotionele Nikkie de Jager: “De operatie is goed gegaan”
Lees alle artikelen over Nikkie de Jager