100%NL Magazine Caroline Mol
Zie ook:
Delen

Volgers Caroline Mol geraakt door deze foto: ‘Hij is zo extreem lief voor haar’

De volgers van Caroline Mol zijn geraakt door een liefdevolle foto van James en Lina.

Caroline Mol

Samen met haar grote liefde Jan Dulles heeft Caroline een heftige periode achter de rug. Na het verlies van hun dochter Donna raakte Caroline daarna vrij snel in verwachting van dochter Lina. Een heel dubbel gevoel waarbij verlies en geluk dichtbij elkaar lagen.

Caroline en Jan zijn in de media heel open geweest over hun gevoelens. In de laatste column van Jan voor 100%NL Magazine schreef Jan dan ook: ‘Ik heb de afgelopen 14 maanden veel geleden…’ De hele column lees je hier!

‘Hij is zo extreem lief voor haar’

Op Instagram deelde Caroline een te lieve foto van zoon James en dochter Lina. Ze schreef daarbij: ‘Knuffelen met zijn kleine zusje. Hij is zo extreem lief voor haar. —-> swipe voor haar reactie als het genoeg is geweest.’

De volgers van Caroline worden geraakt door de foto en reageren massaal. De foto is inmiddels al meer dan 7 duizend keer geliked. Reacties als ‘Wat lief!’, ‘Prachtig om te zien’ en ‘Wat een geluk zo!’ valt er onder de post te lezen.

Koningsdag

Gisteren was het Koningsdag en ging heel Nederland de hort op om zo de verjaardag van de Koning te vieren. Het gezin van Jan Dulles bleef overdag lekker thuis om tijd met elkaar door te brengen.

Bij een lieve foto waarbij Jan en James heerlijk liggen te knuffelen schrijft Caroline: ‘Onze Koningsdag… Zó blij dat papa weer een dag thuis is.’ Op de Volendammer dijk was het een gezellige boel en dus kon Jan het toch niet laten om even langs te gaan. Samen met de andere 2 bandleden van de 3J’S zetten ze de boel op z’n kop!

Bron en Beeld: Instagram Caroline Mol

Delen

Meer over Caroline Mol

Caroline Mol laat emoties los: 'Een nieuwe levensfase begint'
Caroline Mol laat emoties los: ‘Een nieuwe levensfase begint’
WOW: Caroline Mol overspoeld met reacties na delen van prachtige selfie
WOW: Caroline Mol overspoeld met reacties na delen van prachtige selfie
Lees alle artikelen over Caroline Mol