100%NL Magazine Anna Gimbrère
Delen

ZIEN: Dit is de bekende vriend van WIDM-kandidaat Anna Gimbrère

Wisten jullie dat WIDM-kandidaat Anna Gimbrère een hele bekende vriend heeft?

Anna Gimbrère

Als je de wereld van de Nederlandse media en wetenschapsjournalistiek volgt, heb je ongetwijfeld gehoord van de sprankelende Anna Gimbrère. Ze is niet alleen een vaste verschijning bij KRO-NCRV, maar ook de bekende stem achter programma’s zoals ‘Pointer’ en de meeslepende podcast ‘Zo, Opgelost!’.

Bekende vriend

De afgelopen periode staat Anna helemaal in de kijker omdat ze één van de kandidaten is van het nieuwste seizoen van Wie is de Mol. Of is Anna stiekem…de Mol?

Mol of niet, Anna wordt door dik en dun gesteund vanuit het thuisfront. Want wisten jullie dat ze alweer een aantal jaar heel erg gelukkig is met een andere BN’er? We hebben het over Herman van der Zandt. Als je ooit voor de televisie hebt gezeten tijdens verkiezingsavonden, is de kans groot dat je Herman van der Zandt hebt gezien, beter bekend als ‘Herman de Schermman’. Hij was de onmisbare ‘schermbediende’ van de NOS, die ons door de hectiek van verkiezingsnachten leidde met zijn scherpe analyses en scherp gevoel voor humor.

Anna en Herman zijn inmiddels alweer een aantal jaar samen. De twee houden hun privéleven liever uit de media, dus er is erg weinig bekend over de relatie.

Beeld: Instagram Anna Gimbrère, Bron: Libelle

Delen