100%NL Magazine Ellen ten Damme
Delen

FOTO’S: Dit is de jonge vriend van Ellen ten Damme!

Ellen ten Damme is al een paar heel gelukkig met haar vriend Ringo.

Ellen ten Damme

Ellen ten Damme kennen we allemaal als zangeres en actrice. Ellen is niet alleen in Nederland heel erg populair, maar ook bij onze buren in Duitsland!

Vriend

In 1998 stapte Ellen ten Damme in het huwelijksbootje met de Duitse acteur Markus Knüfken. Helaas hield de relatie geen stand en scheidde het stel in 2004.

Inmiddels is Ellen alweer een paar jaar helemaal in de wolken met haar vriend Ringo. Hoewel er een leeftijdsverschil van 31 jaar tussen de twee zit, merken Ellen en Ringo daar helemaal niets van. In een interview met &C vertelde Ellen hier destijds over: ‘Hij is intelligent en hij communiceert niet zoals andere mensen van zijn leeftijd. Ik dacht dat hij ouder was en hij had mij jonger ingeschat. Toen we daarachter kwamen, was het even: o, best groot verschil. En daarna: nou ja, whatever. Zijn ouders zijn heel blij dat hij eindelijk iemand heeft gevonden die goed bij hem past.’

De 23-jarige Ringo is net als Ellen hartstikke muzikaal. Al vanaf zijn zevende speelt Ringo piano. Hij heeft een voorkeur voor componisten zoals J.S. Bach en Felix Mendelssohn. Af en toe treedt hij op en dat doet hij soms ook samen met zijn vriendin Ellen! Tijdens sommige optredens van Ellen ten Damme begeleidt Ringo haar op de piano. Wat een leuk stel!

Foto’s

Regelmatig deelt Ellen de leukste kiekjes samen met Ringo op haar Instagram. Benieuwd naar het liefdesgeluk van de twee? Dat zie je op de foto’s hieronder. De vrolijkheid en de liefde stralen van de foto’s af!

 

Beeld: ANP Foto, Instagram Ellen ten Damme, Bron: Instagram Ellen ten Damme, &C, RTV Love

Delen