100%NL Magazine Freek Vonk
Zie ook:
Delen

Vriendin Freek Vonk in de wolken na babynieuws: ‘Ik kan niet wachten!’

Franka Vedder, de vriendin van Freek Vonk, is helemaal in de wolken na leuk babynieuws.

Freek Vonk en Franka Vedder

De bekendste bioloog van Nederland, Freek Vonk, is alweer een tijdje samen met de bloedmooie Franka Vedder. Franka is zelf ook geen onbekende in BN’erland, want zij is het gezicht achter het immens populaire sieradenmerk Franky Amsterdam. De sieraden van Franka gaan als warme broodjes over de toonbank en er gaat dan ook geen dag voorbij dat we geen BN’er zien zonder de prachtige ontwerpen van Franka.

Dubbele bijzondere dag gisteren

Het was gisteren een hele bijzondere dag voor Franka, om twee verschillende redenen. Ten eerste mocht ze gisteren voor het eerst mee als passagier tijdens een helikoptervlucht. En dat was geen gewone helikoptervlucht, nee, een hele speciale! Want niemand minder dan haar grote liefde Freek Vonk was de piloot!

‘Vandaag voor het eerst een passagier meegenomen in de heli. Ik kwam deze dame toevallig tegen op het vliegveld en ze wilde wel mee’, schreef Freek bij een gezellig kiekje.

Babynieuws

Om de dag nóg specialer te maken werd er gisteren ook nog heel leuk babynieuws bekend gemaakt. Franka’s zus Esther Vedder is in verwachting van haar eerste kindje. Dit maakte zij samen met haar vriend gisteren Insta-officieel. Freek en Franka worden dus oom en tante en kunnen het niet wachten om hun toekomstige neefje of nichtje te ontmoeten. ‘Ik kan niet wachten!’, jubelt Franka bij de post.

Franka heeft twee jongere zusjes, de tweeling Esther en Anne Vedder. Ook zij zijn helemaal into de sieraden en hebben samen het mega succesvolle merk Vedder & Vedder.

Bron en Beeld: Instagram Freek Vonk, Instagram Franka Vedder

Delen

Meer over Freek Vonk

Freek Vonk over zijn relatiestatus: 'Ik ben gelukkiger dan ooit'
Freek Vonk over zijn relatiestatus: ‘Ik ben gelukkiger dan ooit’
OHNO: Freek Vonk brengt zichzelf opnieuw in levensgevaarlijke situatie
OHNO: Freek Vonk brengt zichzelf opnieuw in levensgevaarlijke situatie
Lees alle artikelen over Freek Vonk