100%NL Magazine Freek Vonk

ZIEN: Verliefde strandfoto’s van Freek Vonk en Franka Vedder

Freek en Franka zijn samen aan het genieten van een vakantie in het zonnige Mexico. Op Instagram delen zij wat jaloersmakende, verliefde kiekjes.

Franka en Freek

Freek Vonk en Franka Vedder hebben nu iets langer dan een jaar een relatie en het stel lijkt super gelukkig te zijn met elkaar. Freek is bekend als televisiebioloog, die naast zijn programma’s ook dagelijks foto’s en video’s uit het wild deelt op zijn Instagram. Franka Vedder is één van de drie zusjes Vedder. Hoewel haar zussen de bazinnen zijn van het sieradenmerk Vedder & Vedder, heeft Franka haar eigen sieradenmerk op de markt gebracht, onder de naam Franky Amsterdam. Franka heet op Instagram dan ook Franky Vedder.

Mexico

Freek en Franka maken regelmatig de mooiste, verre reizen samen. Zo zijn zij afgelopen jaar samen in Amerika geweest en het jaar daarvoor in Mauritius. Dit jaar brachten zij de feestdagen door in de zon. Zij genieten namelijk al een tijdje van een welverdiende vakantie in Mexico. Op Instagram deelt het stel dagelijks jaloersmakende foto’s vanuit hun resort, van het lekkere eten en de strakblauwe lucht. Dit keer plaatsen zij een romantisch kiekje vanaf het strand en daarop is duidelijk te zien dat het stel onwijs aan het genieten is met elkaar. ‘Happy’, schrijft Freek er dan ook onder. ‘Wat zijn jullie een leuke koppel’ en ‘Prachtig!’, schrijven twee enthousiaste volgers. Daar zijn wij het volledig mee eens. Mooi stel..

https://www.instagram.com/p/CnHgub0rUXu/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Freek Vonk.