100%NL Magazine Freek Vonk
Zie ook:
Delen

Vriendin Freek Vonk deelt groot nieuws met volgers

Op Instagram deelt Franka het heuglijke nieuws met haar volgers dat zij haar eerste auto heeft gekocht. Haar eigen merk staat er zelfs op.

Franka en Freek

Freek Vonk en Franka Vedder hebben nu iets langer dan een jaar een relatie en het stel lijkt super gelukkig te zijn met elkaar. Freek is bekend als televisiebioloog, die naast zijn programma’s ook dagelijks foto’s en video’s uit het wild deelt op zijn Instagram. Franka Vedder is één van de drie zusjes Vedder. Hoewel haar zussen de bazinnen zijn van het sieradenmerk Vedder & Vedder, heeft Franka haar eigen sieradenmerk op de markt gebracht, onder de naam Franky Amsterdam. Franka heet op Instagram dan ook Franky Vedder.

Aankoop Franka

Franka deelt dagelijks de mooiste foto’s van zichzelf en van al haar prachtige sieraden, maar dit keer deelt zij een foto voor een auto in Amsterdam. Háár auto. De knappe, blonde onderneemster heeft haar eigen, eerste auto gekocht. Vol trots poseert zij. ‘Je kunt maar beter uitkijken, want ik heb mijn eerste auto’, schrijft zij eronder. De auto is misschien niet heel groot, maar wel super praktisch én haar eigen merk staat op de deur. Hoe geweldig is dat? Veel rijplezier Franka. Hier mag je trots op zijn!

https://www.instagram.com/p/Cl5804yIpPz/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Franky Vedder

Delen