100%NL Magazine Max verstappen en vriendin
Zie ook:
Delen

Vriendin Max Verstappen blikt terug op heerlijk weekje Nederland!

Max Verstappen heeft een geweldig weekend achter de rug. Hij won de Formule 1 in Zandvoort en had zijn oranje army achter zich om hem aan te moedigen. Ook vriendin Kelly Piquet was aanwezig om haar grote liefde aan te moedigen. En genoot daarna van een weekje Nederland!

Vakantie in Nederland

Kelly deelt een aantal leuke foto’s en video’s van haar verblijf in ons kikkerlandje. Ze was een dag op een boot te vinden met allemaal feestende mensen en ontdekte de schoonheid van de grachten van Amsterdam.

Dochter Penelope

Ook haar dochtertje Penelope was van de partij en liep als kleine fashionista door de straten van Amsterdam. Max mag zijn handen dichtknijpen met deze twee prachtige meiden aan zijn arm!

Geen onbekende in de racewereld

Kelly Piquet is zeker geen onbekende in de racewereld. De vader van Kelly is namelijk Formule 1-legende Nelson Piquet en drievoudig wereldkampioen. De 32-jarige Braziliaanse schoonheid is model, columnist en blogger. Ook heeft ze een dochtertje Penélope die ze kreeg met haar ex-man en Formule 1-coureur Daniil Kyvat. De Russische Daniil had voorheen dezelfde positie als Max bij Red Bull. Over toevalligheden gesproken!

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen