100%NL Magazine vriendin Max Verstappen
Delen

Ontmoet Kelly Piquet, de bloedmooie vriendin van Max Verstappen!

Max Verstappen is al een paar maanden heel gelukkig met zijn vriendin Kelly Piquet. Inmiddels zijn de twee ook al Insta-official en moedigt Kelly Max aan bij elke race.

Geen onbekende in de racewereld

Kelly Piquet is zeker geen onbekende in de racewereld. De vader van Kelly is namelijk Formule 1-legende Nelson Piquet en drievoudig wereldkampioen. De 32-jarige Braziliaanse schoonheid is model, columnist en blogger. Ook heeft ze een dochtertje Penélope die ze kreeg met haar ex-man en Formule 1-coureur Daniil Kyvat. De Russische Daniil had voorheen dezelfde positie als Max bij Red Bull. Over toevalligheden gesproken!

Half Nederlands

Ook is de moeder van Kelly van Nederlandse afkomst. Haar moeder, Sylvia Tamsma, is ook model. Of Sylvia ook Nederlands spreekt, is alleen niet bekend. Maar Max kan in ieder geval wel Nederlands praten met zijn schoonmoeder!

Intelligent

Kelly is bovendien heel intelligent. Ze heeft gestudeerd in Engeland, Brazilië en in New York waar ze politieke wetenschappen en economie studeerde. Ze heeft bij Bergdorf Goodman gewerkt en de Latijns-Amerikaanse Vogue. Ook schrijft ze columns voor de Marie-Claire.

Gala

Max en Kelly zien er in ieder geval heel gelukkig uit samen. Eind mei deelde Kelly nog een fotoreeks van haar en Max in Monaco waar de coureur eerste werd. Max gekleed in een smoking en Kelly in een lange zwarte jurk met diep decolleté. Een prachtig koppel!

 

Bron en Beeld: Instagram

Delen