100%NL Magazine Matthijs de LIgt
Zie ook:
Delen

ZIEN: De mooiste foto’s van de bloedmooie vriendin van Matthijs de Ligt

Matthijs de Ligt is alweer een aantal jaar heel erg gelukkig met zijn bloedmooie vriendin Annekee Molenaar.

Matthijs de Ligt

Zijn hele leven staat in het teken van voetbal, en met succes! Matthijs de Ligt is Nederlands profvoetballer en voetbalt op dit moment voor Bayern München. Voorheen kwam hij ook uit voor Juventus en voor Ajax.

Op dit moment zit hij in Qatar, met het Nederlands elftal. De kans is groot dat hij in Qatar opgesteld zal worden om te voetballen voor het Nederlands elftal.

Bloedmooie vriendin

Matthijs was samen met Diederik Ebbing te gast bij ‘Lago di Beau’. Tijdens het gesprek kwam ook zijn vriendin Annekee ter sprake. Als Beau aan Matthijs vraagt hoe hij zijn vriendschap onderhoudt laat Matthijs weten: ‘Ik heb niet heel veel vrienden. Dat klinkt misschien raar, maar ik heb een klein groepje vrienden. […] Het liefste ben ik met Annekee. En voor mij is dat genoeg.’

Ondanks dat Matthijs en Annekee nog maar 23 en 22 jaar oud zijn, zijn ze toch alweer een paar jaar samen. De twee leerden elkaar via via kennen en toen Matthijs Annekee vervolgens tegen kwam op Instagram zag hij zijn kans schoon. De rest is geschiedenis.

Annekee is zelf ook wel bekend met voetbal, want haar vader is niemand minder dan Keje Molenaar, voormalig Ajax- en Feyenoord-speler. Benieuwd naar de prachtige looks van Annekee? Die zie je hieronder.

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram

Delen