100%NL Magazine Frits Sissing
Delen

ZIEN: Dit zijn de leuke vrouw en dochters van Frits Sissing!

Frits Sissing kennen we natuurlijk allemaal als die goedlachse presentator van verschillende programma's. Maar hoe zien eigenlijk de vrouw en dochters van Frits Sissing eruit?

Vrouw

Frits is al jaren getrouwd met zijn grote liefde Willemijn. Aan Libelle vertelde hij destijds hoe hij halsoverkop verliefd op haar werd. Frits: ‘Ik werd verliefd op haar toen ze een hoofdrol had in een musical in onze studententijd. Zij zag toen niets in mij. Tien jaar later zag ze mij spelen bij Star en besefte ze: toch wel een leuke vent. Hij doet wat hij wil, tegen alle conventies in staat hij daar toch maar. Dus zij heeft ook altijd tegen mij gezegd: ‘Doe het, volg je passie. We redden het wel.’ Na al die jaren is Frits nog steeds hoteldebotel op zijn vrouw. ‘Ik heb een heel lieve, leuke vrouw. Ze is gezellig, zorgzaam, betrokken, mooi.’ Echte liefde!

100%NL Magazine vrouw Frits Sissing

Dochters

Samen met Willemijn is Frits de trotse vader van twee prachtige dochters: Lotje en Sophie. De dames zijn inmiddels alweer 21 en 18 jaar oud. Frits en Willemijn voeden hun dochters zo vrij mogelijk op, maar proberen hier en daar wel streng te zijn. Gelukkig liggen de twee over het algemeen wel op één lijn. In 2018 vertelde Frits aan het AD over de opvoeding van zijn (toen nog) puberdochters: ‘Mijn vrouw en ik zijn geen strenge ouders en zaten altijd wel op één lijn. Er zijn heus wel discussies geweest dat ik dacht: moet je daar nou zo hard ingaan, of dat zij mij niet streng genoeg vond, maar dat zijn futiliteiten. Als de meiden om één uur ’s nachts thuis moeten zijn en ze komen om half twee, dan denk ik: goed dat je niet luistert, beetje stout mag wel. Komen ze om zes uur aanzetten? Dan hebben ze wel een probleem.’

Foto uit 2016:

100%NL Magazine vrouw kinderen Frits Sissing

Foto uit 2019 met één van zijn dochters:

100%NL Magazine Frits Sissing

 

Beeld: ANP Foto Bron: Libelle, AD

Delen