100%NL Magazine Nielson
Zie ook:
Delen

FOTO: Dít is de mooie vrouw van Nielson!

Zanger Nielson is alweer bijna 6 jaar getrouwd met zijn grote liefde en vrouw Hanna.

Nielson

Vanaf jongs af aan was Nielson al druk bezig met muziek. In 2012 besloot hij om mee te doen aan de talentenjacht De beste singer-songwriter van Nederland. Ondanks dat Nielson er niet met de winst vandoor ging, scoorde hij wel een hit met Beauty & de Brains.

En vanaf dat moment ging het hard! In 2014 bracht hij zijn eerste album uit, die op de tweede plaats in de Nederlandse albumlijst eindigde. Dit jaar is Nielson ook een van de deelnemers van de Beste Zangers. Tijdens de aflevering van gisteren stond Nielson centraal en werd hij toegezongen door zijn collega’s.

De Beste Zangers is iedere donderdagavond te zien om 20.35 uur op NPO1.

Vrouw Hanna

Sinds 2013 woont Nielson samen met zijn grote jeugdliefde Hanna. Het stel stapte in 2016 in het huwelijksbootje in Dordrecht. Tijdens de speciale dag van Nielson en Hanna waren er bij het stadhuis waren er fotografen aanwezig, die de tortelduifjes op de gevoelige plaat legden.

Hanna droeg tijdens haar trouwdag een prachtige witte trouwjurk en ze droeg haar lange blonde haren los. Nielson straalde in een donkerblauw pak. Het stel zag er prachtig uit!

Benieuwd naar de vrouw van Nielson? Die zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Nielson, AD

Delen

Meer over Nielson

GOUDEERLIJK: Nielson laat van zich horen 'Het heeft tijd nodig'
GOUDEERLIJK: Nielson laat van zich horen ‘Het heeft tijd nodig’
Nielson staat voor moeilijke keuze en schakelt hulp in
Nielson staat voor moeilijke keuze en schakelt hulp in
Lees alle artikelen over Nielson