100%NL Magazine Ilse de Lange
Zie ook:
Delen

Dit is het prachtige Gooische stulpje van Ilse de Lange!

Ilse de Lange timmert al jaren aan de weg als succesvolle zangeres en deed eerder dit jaar zelfs mee aan een Duits dansprogramma! Het kan ook niet anders dan dat Ilse een prachtig huis heeft samen met haar vriend. Benieuwd waar ze woont? In het Gooi natuurlijk!

Gooische villa

Ilse kocht een paar jaar geleden een prachtige villa in het Gooische Huizen. De villa is voorzien van verwarmd buitenzwembad, een woonoppervlakte van 311 vierkante meter en heel veel privay. Het huis is namelijk gelegen aan de bosrand en een rustige weg.

In totaal heeft de villa 8 kamers, waarvan zes slaapkamers en twee badkamers. Ook hebben ze een zolder én een kelder en wordt er gekookt in een luxe woonkeuken. De tuin is al net zo gigantisch en betreed je via de grote openslaande deuren naar de tuin. Ilse kocht het huis voor maar liefst € 1.575.000. Bekijk hier alle beelden van het prachtige stulpje van Ilse en Bart!

Vriend Bart Vergoossen

Ilse is al jaren samen met haar vriend Bart Vergoossen. Bart is muzikant en drummer. Hij drumt ook bij de band van Ilse en was drummer van The Common Linnets, de band waarmee Ilse en Waylon bijna het Songfestival wonnen.

Bron: Bekende Buren | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Ilse DeLange

LEZEN: Ilse de Lange openhartig over muzikale breuk met Waylon
LEZEN: Ilse de Lange openhartig over muzikale breuk met Waylon
Ilse de Lange deelt verdrietig bericht 'Nogmaals sorry'
Ilse de Lange deelt verdrietig bericht ‘Nogmaals sorry’
Lees alle artikelen over Ilse DeLange