WAUW: Kim Feenstra laat zichzelf van meest sexy kant zien in hotelkamer
Zie ook:
Delen

WAUW: Kim Feenstra laat zichzelf van meest sexy kant zien in hotelkamer

Kim Feenstra deelt wat ontblote foto's van zichzelf in haar hotelkamer en wij kunnen niet anders zeggen dan dat zij er geweldig uitziet.

Kim Feenstra

In 2006 besloot Kim haar geluk te beproeven tijdens Holland’s Next Top Model. Kim won de wedstrijd en is sindsdien één van de bekendste modellen die ons land rijk is. Na haar deelname aan Het Perfecte Plaatje in 2016 is Kim ook veel te vinden achter de camera. Door haar deelname aan het programma is een liefde voor fotograferen geboren. In 2020 kwam Kim’s grootste geluk ter wereld. Samen met haar vriend Stanley kreeg zij een zoontje, Brooklynn.

Sexy foto’s

De foto’s die Kim op Instagram deelt, zijn enorm variërend. Zij deelt regelmatig foto’s van haar knappe zoontje, maar ook plaatst zij veel van zichzelf als model of gewoon uit het dagelijks leven. Nu plaatst Kim een reeks foto’s waarvan haar volgers’ hoofd op hol slaat. Het model logeert in een hotel en nam de tijd om zichzelf van haar meest sexy kant op de foto te zetten. ‘De hotelkamer selfies’, schrijft zij bij de foto’s. Wat is Kim toch een prachtige moeder en vrouw.

Reacties

Kim heeft haar volgers duidelijk verbluft met de hotelkamer selfies. Zij reageren en liken de foto massaal. ‘Jou foto’s gaan nooit vervelen’, ‘Dat zijn altijd de beste selfies, heerlijk even je een godin voelen’ en ‘wow super mooie foto’s van een prachtige dame’, zijn wat reacties onder de zwart-witfoto’s. Met die reacties kunnen wij het alleen maar eens zijn. Wat een powervrouw is Kim!

Bron en Beeld: Instagram Kim Feenstra

Delen

Meer over Kim Feenstra

Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra deelt trots moedermoment van zangkunsten Brooklyn
Kim Feenstra: 'Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk'
Kim Feenstra: ‘Deze liefde geeft me vleugels en doet me pijn tegelijk’
Lees alle artikelen over Kim Feenstra