naomivanas_header
Zie ook:
Delen

WAUW: Naomi van As straalt en showt haar prachtige babybuik

Naomi van As, die wederom gelijk zwanger is als haar vriendin Ellen Hoog, showt haar babybuik met haar volgers en straalt.

Tweede

Naomi van As en Sven Kramer maakten begin maart bekend dat zij voor de tweede keer ouders worden. Dit deden zij doormiddel van een mooie gezinsfoto op Instagram. ‘Baby on the way’, schreven Sven en Naomi bij de foto. Het stel heeft samen al een dochtertje Kae, die inmiddels 3 jaar oud is.

Zwangerschapfoto’s

Op Instagram laat Naomi haar zwangere buik niet heel veel zien aan de wereld. Zo nu en dan plaatst zij een foto met haar vriendin Ellen Hoog, die voor de tweede keer gelijk als haar zwanger is. Dit keer plaatste Naomi een foto in blazer met haar mooie babybuik in beeld. Deze is gemaakt tijdens een zwangerschapsshoot, maar tot nu toe is dit de enige foto die zij met de wereld deelt. Wat ziet Naomi er prachtig uit.

Verrassing

Voor Sven en Naomi is het nog een verrassing wat het geslacht van hun tweede kindje zal worden. Naomi vraagt onder haar foto dan ook wat haar volgers denken dat het wordt. Een roze of een blauw hartje. De reacties variëren enorm. Al reageren veel volgers toch met een blauw hartje. ‘Ik gok op een jongen’ en ‘Ik denk een meisje, maar ben wel in de minderheid zie ik. Geniet van je zwangerschap’, reageren wat volgers. Sven en Naomi’s dochter Kae werd geboren met een groot bos haar. Wij zijn benieuwd of hun tweede baby ook daarmee ter wereld komt.

https://www.instagram.com/p/CgSMD4eI9IB/?utm_source=ig_web_copy_link

Bron en Beeld: Instagram Naomi van As

Delen

Meer over Naomi van As

SMELT: Dochter Sven en Naomi behaalt eerste plek tijdens schaatswedstrijd
SMELT: Dochter Sven en Naomi behaalt eerste plek tijdens schaatswedstrijd
Meekijken in het prachtige ski-album van Sven Kramer en Naomi van As
Meekijken in het prachtige ski-album van Sven Kramer en Naomi van As
Lees alle artikelen over Naomi van As