100pmagazine_ellenhoog
Zie ook:
Delen

ZIEN: Ellen Hoog showt haar babybuikje

Ellen Hoog is inmiddels al een paar maanden zwanger van haar tweede kindje. Op Instagram showt ze haar mooie babybuikje.

Gezin Ellen Hoog

Ellen en manlief Kelvin zijn samen de trotse ouders van een prachtige dochter Bowie. De schattige Bowie is een echte hartendief en lijkt precies op haar moeder. Dat kun je zien op de leuke foto’s van haar dochter die Ellen geregeld deelt. En binnenkort komt daar nog een broertje of zusje bij, want Ellen is in verwachting van haar tweede kindje. Begin februari maakte de oud-hockeyster bekend dat er een tweede kindje op komst is. Op Instagram postte Ellen destijds een prachtige foto samen met haar gezin. Bij het kiekje schreef ze blij: “BABY ON THE WAY”.

Babybuikje

Vol trots showt Ellen haar mooie babybuikje op Instagram. Bij de foto schrijft ze ‘Citytour met de kleine meelifter, die steeds zwaarder wordt’. De oud-hockeyster is prachtig zwanger! Dat vinden ook haar volgers. Zo schrijft een volger ‘Zo mooooi’. Weer iemand anders schrijft ‘Prachtig!’

https://www.instagram.com/p/Cd8tYGqM9vK/?utm_source=ig_web_copy_link

Hartsvriendinnen

Ellen en Naomi van As zijn allebei ex-hockeyinternationals én vriendinnen voor het leven. Ze zijn beiden moeder van een prachtige dochter. Naomi heeft dochter Kae samen met Sven Kramer en Ellen Hoog heeft dochtertje Bowie samen met Kelvin de Lang. En gelukkig kunnen de twee kleine dametjes het ook heel erg goed met elkaar vinden! Je ziet de leuke foto’s van de vriendinnen hier.

Bron en Beeld: Instagram Ellen Hoog.

Delen

Meer over Ellen Hoog

Naomi & Ellen smelten weg bij speciale vriendschap tussen kinderen
Naomi & Ellen smelten weg bij speciale vriendschap tussen kinderen
Ellen Hoog deelt mierzoete kiekjes van dochters: 'Wat is het een feestje'
Ellen Hoog deelt mierzoete kiekjes van dochters: ‘Wat is het een feestje’
Lees alle artikelen over Ellen Hoog