ANP 100%NL Magazine Shanice vd Sanden
Zie ook:
Delen

WAUW: Shanice van de Sanden en Tatjana stralen op zwangerschapsshoot

Shanice en Tatjana zitten al maanden op een wolk, want zij verwachten een kleintje. Nu delen zij het prachtige resultaat van een zwangerschapsshoot.

Shanice van de Sanden

Ze is snel als de wind en vastberaden als geen ander – Shanice van de Sanden, de flitsende ster van de Oranje Leeuwinnen! Haar bliksemsnelle acties en onvoorspelbare moves maken haar een geduchte tegenstander en een absolute aanwinst voor het Nederlands vrouwenelftal.

Shanice is al jaren gelukkig met haar grote liefde, Tatjana. De twee zitten al maanden op een wolk, want zij worden namelijk voor het eerst moeder. Dit maakten zij via een prachtige foto op Instagram bekend. ‘We kunnen niet wachten om je te ontmoeten mijn kleine bébé, we houden nu al zoveel van je’, schreef Shanice eronder.

Zwangerschapsshoot

Shanice en Tatjana kunnen niet wachten totdat hun kleine geboren wordt. Shanice deelde afgelopen weekend wat foto’s van een zwangerschapsshoot, waarbij zij en Tatjana stralen als nooit tevoren. Op de eerste foto zien wij Tatjana’s prachtige babybuikje. De volgende twee foto’s zijn net zo mooi en speciaal. ‘Moge je altijd weten, kleintje, dat werd gewenst, werd verlangen, gebeden werd en voor altijd geliefd zal zijn. Kan niet wachten om jouw mama te zijn’, schrijft zij erbij. Wat een bijzondere woorden van Shanice en wat een geluk!

https://www.instagram.com/p/CxQvtBPoxjO/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron: Instagram Shanice van de Sanden en Beeld: ANP/Foto

Delen

Meer over Shanice van de Sanden

LEZEN: Shanice van de Sanden neemt rigoureus besluit
LEZEN: Shanice van de Sanden neemt rigoureus besluit
Shanice van de Sanden deelt bevallingsfoto's: 'Jouw kalmte bracht mij rust'
Shanice van de Sanden deelt bevallingsfoto’s: ‘Jouw kalmte bracht mij rust’
Lees alle artikelen over Shanice van de Sanden