Banner foto Flemming
Delen

WEGSMELTEN: Flemming deelt schattige jeugdfoto met moeder!

Flemming deelt te schattige foto's samen met zijn moeder. Wij zien de gelijkenissen zeker!

Carrière

Op 5 april 1996 werd in ‘s-Hertogenbosch Flemming Freddie Viguurs geboren. Als kleine jongen speelde hij mee in verschillende grote musicals, waaronder Ciske de Rat. Al zijn hele leven is Flemming bezig met muziek. Zo heeft hij eerst een aantal jaar gezongen als leadzanger van de band Baby Blue, deed hij mee aan Giels Talentenjacht en schrijft hij ook veel nummers. In 2021 kwam de grote doorbraak van Flemming, nadat zijn nummer ‘Amsterdam’ de hitlijsten bestormde. Hij deed mee aan the Streamers, Vrienden van Amstel Live en was eenmalig jurylid tijdens de finale van het Junior Songfestival.

Vriendin?

Wat de gemoederen flink bezig houdt is de vraag of Flemming vrijgezel is of dat hij een vriendin heeft. Volgens de juicekanalen van Yvonne Coldeweijer en Juice Channel is Flemming gewoon hartstikke verliefd en wil hij dat alleen niet aan de buitenwereld laten weten in verband met zijn vrouwelijke fans. Of Flemming dus daadwerkelijk in een relatie zit of niet, dat zullen we voorlopig nog niet horen. Maar als het aan Juice Channel ligt is Flemming dus hartstikke verliefd op deze vrouw. 

Moeder van Flemming

Ook heeft Flemming een hele leuke moeder! Alhoewel Flemming niet te veel over zijn privéleven deelt, post hij wel wat te schattige foto’s met zijn moeder. Ook veel volgers reageren onder de Instagram post. Zo schrijft er iemand: “Prachtige foto’s van jou en je moeder Freddie, je lijkt echt wel op haar!” Je ziet de foto’s hieronder.

 

 

Bron en Beeld: Instagram Flemming

Delen

Meer over Flemming

CUTE: Flemming deelt foto met zijn knappe vriendin
CUTE: Flemming deelt foto met zijn knappe vriendin
PRACHTIG: Flemming deelt zeldzaam familiekiekje
PRACHTIG: Flemming deelt zeldzaam familiekiekje
Lees alle artikelen over Flemming