100%NL magazine Wendy van Dijk

Wendy van Dijk blikt terug op van vakantie met samengesteld gezin: ‘dierbaarste foto’

Wendy van Dijk verlangt, net als de rest van Nederland, naar een mooie zomer met fijne vakanties. Ze blikt terug op een hele mooie tijd: vakantie met haar samengestelde gezin!

Dierbaar

‘Dit is 1 van mijn mooiste dierbaarste foto. Met ons samengesteld gezin vakantie vieren. Zullen we aankomende zomer de foto overdoen? Met alle aanhang??’, schrijft Wendy bij de foto van een paar gezinsleden op een strand in Ibiza.

Ibiza

Wendy gaat graag naar Ibiza met haar gezin. Elk jaar is ze er wel te vinden en dan het liefst met de hele familie inclusief aanhang! Vorig jaar deelde Wendy ook al een mooie foto met de dochters van Erland, haar eigen dochter en Wendy zelf. ‘Zelfde dierbare plek, zelfde dierbare meisjes, 1 jaar later. We zijn allemaal gegroeid. De 1 fysiek de ander mentaal:-) zo trots op jullie. Het was weer een heerlijke vakantie! Volgende zomer plaatsen we er weer een foto naast. Kan niet wachten!’, schreef Wendy bij de foto.

Aanhang

Ook de vriendin van de oudste zoon van Wendy, Sem van Dijk, mocht gezellig mee vorig jaar naar Ibiza. Dat leverde een leuk gezinskiekje op en een paar emotionele woorden van Wendy. Als het aan Wendy ligt gaan ze zo snel mogelijk weer naar Ibiza!

Bron en Beeld: Instagram