100%NL Magazine Fons Hendriks
Zie ook:
Delen

HAHA: WIDM-Fons Hendriks geeft kijkje in inbox en wij gieren het uit

Fons is één van de kandidaten van Wie is de Mol? 2024 en veel tv-kijkers verdenken hem als mol. Hij krijgt er de grappigste berichten over.

Wie is de Mol?

Wie is de Mol? is een spannend en avontuurlijk spelprogramma waarin een team van bekende Nederlanders samenwerkt om opdrachten uit te voeren. Binnen deze groep bevindt zich echter één saboteur, de Mol, wiens doel het is om de opdrachten stiekem te laten mislukken. Dit jaar is Fons Hendriks één van de kandidaten.

Hilarische berichten

Kandidaten van Wie is de Mol? worden allemaal weleens aangewezen als mol om een verdachte actie in het programma. Bij de één is dit per ongeluk een molactie en de ander is daadwerkelijk de mol. Fons wordt door een grote groep mensen aangewezen als mol en hij krijgt er de gekste berichten over op Instagram. Hij plaatst er een reeks foto’s van. ‘Beste Fons de spons, ben jij de mol?’ en ‘Bent u de mol??? Mag ik dat a.u.b. weten. Vertel het echt niet door. Beloofd’, zijn wat reacties. Wij gieren het uit. ‘Erg leuk, meedoen met WIDM’, schrijft Fons grappend.

Bron en Beeld: Instagram Fons Hendriks

Delen