100%NL Magazine Willeke Alberti
Zie ook:
Delen

Willeke Alberti over zware tijd: ‘Als ik eenmaal begin, kan ik niet stoppen’

Willeke heeft al haar liefde en passie verwerkt in een bijzonder prentenboek. Deze draagt zij op aan haar moeder. In een emotioneel gesprek vertelt zij erover.

Willeke Alberti

Willeke Alberti is de artiestennaam van Willy Verbrugge. Ze is al jaren bekend als één van Nederlands favoriete zangeressen. Willeke mag dan wel bijna 79 jaar zijn, maar zij denkt nog niet aan stoppen. Willeke staat nog regelmatig op het podium en daar haalt zij veel energie uit. Vooral nu zij door een heftige en emotionele periode gaat vanwege het verlies van haar dochter en broer vorig jaar.

Emotioneel gesprek

Willeke laat zichzelf tegenwoordig van een heel andere kant zien. Zij is namelijk heel creatief en passievol aan de slag gegaan en zij heeft een prentenboek gemaakt, genaamd: Door jou, mam. Deze draagt zij op aan haar eigen moeder. Shownieuws zocht Willeke thuis op om het een en ander te vragen over dit prentenboek.

Emotioneel vertelt Willeke: ‘Ik was ongelofelijk blij dat ik dit mocht doen. Toen ze mij het boekje lieten zien, was ik heel erg geëmotioneerd. Dat ik dit nog kan doen, terwijl mijn moeder er al een tijdje niet meer is. Als ik eenmaal begin over mijn moeder, kan ik niet stoppen. Ik krijg dan de laatste tijd ook een groot brok in mijn keel. Zij was degene die zei: Je moet gaan zingen, ik ga met je mee.” Wat een mooi, maar ontroerend gesprek is dit geweest. Geweldig dat Willeke dit heeft gemaakt voor haar moeder.

Bron en Beeld: Shownieuws

Delen

Meer over Willeke Alberti

Fysieke problemen voor Willeke Alberti na heftige maanden: 'Ik ben goed behandeld'
Fysieke problemen voor Willeke Alberti na heftige maanden: ‘Ik ben goed behandeld’
SHE IS BACK: Willeke Alberti schittert opnieuw op het grote podium
SHE IS BACK: Willeke Alberti schittert opnieuw op het grote podium
Lees alle artikelen over Willeke Alberti