100%NL Magazine Danny Froger
Zie ook:
Delen

Zó mooi woont Danny Froger met zijn gezinnetje

In deze prachtige woning in Huizen woont Danny Froger samen met zijn gezinnetje!

Woning

In het gezellige Huizen vinden we de mooie gezinswoning van Danny Froger. Hier woont hij samen met zijn vriendin Ann Dominique en dochtertje Fallon.

Een paar jaar geleden kocht Danny de woning voor €325.000. Voor dit geld heeft hij een ruime eengezinswoning met vier slaapkamers en een badkamer. De woning heeft drie verdiepingen, een luxe open keuken en een tuin!

Foto’s van de woning zie je hier!

Dochtertje Fallon

In september 2019 werden Danny en Ann Dominique voor het eerst trotse ouders van een dochter genaamd Fallon. Inmiddels is Fallon alweer anderhalf jaar oud en groeit de kleine dame als kool! Natuurlijk zijn opa René en oma Natasja ook stapelgek op de kleine meid.

Natasja: ‘Kleinkinderen zijn het allerleukste wat er is. We brengen zoveel als het kan tijd met ze door. Wij kunnen geen vaste dag in de week, maar ik zeg altijd: wel bellen, misschien kan ik dat ene uurtje oppassen.’
Rene: ‘Ik probeer zoveel mogelijk tijd voor ze te maken. Ik zet ook weleens een streep door mijn agenda.’

Nieuwe carrière

Vorige week vertelde Danny Froger tijdens Koffietijd dat hij zichzelf aan het omscholen is voor een kantoorbaan. En gelukkig voor Danny had hij vrij snel een baan gevonden! Inmiddels is Danny druk bezig als online contant-specialist. Danny: ‘Ik kan sowieso niet zo goed stilzitten en na twee weken thuis op de bank te zitten had ik zoiets van: dit is echt verschrikkelijk. Ik had iedere serie inmiddels wel gehad. Ik moet wat om handen hebben en doen. Dit kwam, geluk bij een ongeluk, op mijn pad en ik moet eerlijk zeggen: ik vind het echt te gek om bij zo’n mooi bedrijf te mogen werken.’

Beeld: Instagram Danny Froger, Bron: BekendeBuren, Koffietijd

Delen

Meer over Danny Froger

OEPS: Fallon zingt onuitgebrachte single van Danny Froger
OEPS: Fallon zingt onuitgebrachte single van Danny Froger
VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski's!
VIDEO: Fallon blijkt een natuurtalent te zijn op de ski’s!
Lees alle artikelen over Danny Froger