ANP 100%NL Magazine Lorette Schrijver

Binnenkijken in het stijlvolle appartement van Loretta Schrijver!

In 2016 verruilde Loretta Schrijver haar huis in Hilversum voor een prachtig appartement in Amsterdam. Dit is de woning vanLoretta Schrijver!

Loretta Schrijver

Loretta Schrijver, wie kent haar niet. De goedlachse presentatrice kennen we natuurlijk allemaal van Koffietijd en tegenwoordig ook van The Masked Singer.

Loretta heeft een lastige tijd achter de rug, nadat er begin vorig jaar een beginnende fase van darmkanker bij haar werd gevonden. Gelukkig was ze er snel bij en is ze inmiddels ook al geopereerd. Tijdens een uitzending van Koffietijd liet Loretta weten hoe het sindsdien met haar gaat:’Ik ben zo veranderd na dat ziekenhuis. Ik ben emotioneler geworden, gevoeliger. Ik hield weer van de mensen.’

The Masked Singer

Gelukkig gaat het weer een stuk beter met Loretta en zien we haar nu ook weer iedere week shinen als panellid bij The Masked Singer. En wat is dat genieten!

Samen met Carlo Boszhard probeert Loretta iedere week weer om de BN’ers achter de maskers te ontdekken, maar dat blijkt zo gemakkelijk nog niet…

De woning van Loretta Schrijver

In 2016 vertrok Loretta vanuit Hilversum naar Amsterdam, daar kocht ze een prachtig driekamer appartement voor 445.000 euro. Vanuit haar appartement heeft Loretta een prachtig uitzicht op een park, ideaal! Daarnaast kan Loretta de lekkerste gerechten maken vanuit haar luxe keuken en heeft ze ruimte genoeg! Het appartement heeft namelijk een woonoppervlakte van 104 vierkante meter.

Benieuwd naar de foto’s van het appartement? Die zie je hier.

Beeld: ANP Foto, Bron:Bekende Buren