100%NL Magazine Emma Heesters
Zie ook:
Delen

WOW: Emma Heesters deelt groot internationaal nieuws met volgers

Emma heeft niet alleen in Nederland veel fans, ook in het buitenland zit een grote groep mensen te springen om haar eens in het echt te zien optreden.

Emma Heesters

Emma Heesters kennen we allemaal van hits als ‘Waar Ga Je Heen’, ‘Schat Ik Ben Ok’ en de knaller ‘Pa olvidarte’, die zij samen met Rolf Sanchez zong. Deze knappe, blonde zangeres is sinds begin 2020 samen met haar grote liefde Wesley Hoedt. Het stel woont al een tijdje samen. Met Wesley’s kinderen Noli en Finn vormen zij een prachtig gezin

Internationaal

Emma plaatste zo’n 7 jaar geleden haar eerste YouTube-video. Dit is met meer dan 500 miljoen weergaven een gigantisch succes geworden en daarmee heeft Emma een hele groep fans opgebouwd. Deze komen alleen niet allemaal uit Nederland. Emma plaatste in haar Instagramstory dat zij groot nieuws had en zij liet haar volgers raden wat het zou zijn. De gekste antwoorden kwamen voorbij, maar ook het juiste antwoord is meerdere keren toegestuurd. De zangeres gaat namelijk binnenkort naar India voor haar eerste optreden. De zangeres heeft een grote groep fans uit dit land. ‘MIJN INDIA DEBUUT! Ik kan niet enthousiaster zijn: ik zal voor de eerste keer in India optreden op 28 december, tijdens @sunburnfestival in Goa. Ik kan niet wachten om jullie daar te zien!’, schrijft een hele blije Emma onder haar video. Wat een geweldig nieuws is dit. Keep up the good work Emma! 

Bron en Beeld: Instagram Emma Heesters.

Delen

Meer over Emma Heesters

OEHLALA: Emma Heesters deelt Valentijskiekje in rode lingeriesetje
OEHLALA: Emma Heesters deelt Valentijskiekje in rode lingeriesetje
Dolgelukkige Emma Heesters poseert met bonuskinderen
Dolgelukkige Emma Heesters poseert met bonuskinderen
Lees alle artikelen over Emma Heesters