100%NL Magazine Emma Heesters
Zie ook:
Delen

WOW: Emma Heesters showt haar strakke buik in opvallend geel pak

Wow, Emma Heesters haalt alles uit de kast en straalt in deze een knalgele outfit. Deze beauty kan toch maar alles hebben!

Happy Yellow

De zangeres, bekend van haar hits ‘Waar Ga Je Heen’ en ‘Schat Ik Ben Ok’ ziet er altijd uit om door een ringetje te halen. Zo droeg ze onlangs op Valentijnsdag in Parijs een héle speciale outfit: een doorzichtige jurk! En ook deze keer verrast ze haar volgers op Instagram met een opvallende outfit. De mooie zangeres is van top tot teen gekleed in dé kleur van deze zomer: geel! Ook schroomt ze daarbij niet om haar strakke abs te laten zien! WOW!

De post van Emma levert superveel reacties op en de hartjes stromen binnen op haar Instagram pagina. Deze beauty kan toch maar alles hebben!

Benieuwd naar het opvallende pak van Emma? Je ziet het hieronder:

https://www.instagram.com/p/Cbo42UAIH5F/?utm_source=ig_web_copy_link

Vriend Wesley Hoedt

Emma Heesters heeft al een aantal jaar haar hart verloren aan de knappe voetballer Wesley Hoedt. De twee zijn dolgelukkig en delen regelmatig de leukste foto’s van hun liefdesgeluk.

Uit een eerdere relatie heeft Wesley twee kinderen, die hij samen kreeg met zijn ex-vriendin Melanie Hania. Onlangs deelde Emma en Wesley een paar stralende gezinskiekjes.

Bron en Beeld: Instagram Emma Heesters.

Delen

Meer over Emma Heesters

VA VA VOOM: Emma Heesters verbluft volgers met afgetraind lichaam
VA VA VOOM: Emma Heesters verbluft volgers met afgetraind lichaam
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
OEHLALA: Emma Heesters bezorgt Indiase fans rode oortjes
Lees alle artikelen over Emma Heesters