100%NL Magazine Nikkie de Jager
Zie ook:
Delen

WOW: Nikkie de Jager straalt in laag uitgesneden jurkje na borstlift

Het afgelopen weekend droeg Nikkie de Jager (27) een prachtig laag uitgesneden jurkje. Voor de wereldberoemde visagiste was dit persoonlijk een éxtra bijzonder moment. Op Instagram vertelt ze waarom.

Nikkie de Jager

Denk je aan make-up, dan denk je natuurlijk aan Nikkie de Jager! Ze is dé make-up goeroe van de wereld en heeft al talloze wereldsterren opgemaakt. Iedere keer weer weet ze ons te betoveren met een glamoureuze look!

‘Betekent veel voor mij’

Op Instagram post Nikkie een mooie foto van zichzelf. Op de foto kijkt de YouTube-ster zelfverzekerd de camera in. Dat doet ze in een práchtige look: een laag uitgesneden smaragdgroen jurkje met natuurlijk de voor haar zo typerende matching make-up! Bij de foto schrijft ze ‘Je hebt geen idee hoeveel deze look voor mij betekent…Dit was de eerste keer dat ik ooit een laag uitgesneden jurk droeg en me prachtig voelde!’

‘Het voelde zo speciaal’

Nikkie heeft onlangs haar borsten laten liften, omdat ze zich daar al geruime tijd onzeker over voelde. Hierover zegt ze ‘Ik heb mijn meisjes laten liften nadat ik er onzeker over was sinds ik aan mijn transitie begon. Het voelde ze speciaal om deze aflevering van Make Up Your Mind te doen terwijl ik zoiets voor de eerste keer droeg.’ Voor haar voelde het dragen van deze outfit daarom éxtra bijzonder.

https://www.instagram.com/p/Ccs7EAdp73M/?utm_source=ig_web_copy_link

Nieuw decolleté

Het is niet de eerste keer dat Nikkie haar ‘meisjes’ aan de buitenwereld toonde. Een paar weken geleden postte ze een story op Instagram waarbij ons gelijk iets opviel: VA VA VOOM! Nikkie liet een stuk meer huid zien dan dat we van haar gewend waren.

Zelf schreef ze hier over: ‘Ik die de meisjes voor het eerst post sinds mijn lift.’ En wauw:  Nikkie ziet er prachtig uit!

Verloofd!

Vanaf 2018 heeft Nikkie een relatie met Dylan. De twee zijn vanaf het begin onafscheidelijk en smoorverliefd. Zelfs zó verliefd dat Dylan na een korte tijd Nikkie ten huwelijk vroeg!

Dylan komt net als Nikkie uit Noord-Brabant en woont nu samen met zijn verloofde in een gigantische villa in Drunen.  Benieuwd hoe Dylan eruit ziet? Dat zie je hier!

Bron en Beeld: Instagram Nikkie Tutorials, Nikkie de Jager

Delen

Meer over Nikkie de Jager

Nikkie openhartig over chantage en de groei van haar carrière als gevolg
Nikkie openhartig over chantage en de groei van haar carrière als gevolg
Emotionele Nikkie de Jager:
Emotionele Nikkie de Jager: “De operatie is goed gegaan”
Lees alle artikelen over Nikkie de Jager