100%NL Magazine Xelly cabau huwelijk
Zie ook:
Delen

Xelly Cabau viert mini-huwelijk met vrienden en familie!

Xelly Cabau van Kasbergen is al 12 jaar samen met haar grote liefde Beer Muller. Twee jaar geleden, nadat de twee tien jaar samen waren werd Xelly ten huwelijk gevraagd door Beer in Italië. En deze zomer zou de bruiloft plaatsvinden in, waar kan het toch ook, Italië!

“Gisteren zou de eerste dag van ons huwelijk in Italië zijn en vandaag zouden wij daar trouwen. Wegens corona hebben wij het een jaartje verzet, maar hey look at us! Al meer dan 12 jaar samen! Samen jong samen oud. Mijn alles Yono&Beer de liefdes van mijn leven!”, schrijft Xelly bij de foto die ze gister deelde met haar volgers.

Hoewel zus Yolanthe een paar weken geleden alweer naar Nederland kon komen en de corona maatregelen inmiddels zijn versoepeld, heeft Xelly er toch voor gekozen om de bruiloft naar volgend jaar te verplaatsen. Desalniettemin heeft het stel niet stilgezeten op hun ‘geplande trouwdatum’.

Samen met een paar familieleden en vrienden hebben ze er een ontzettend gezellige dag van gemaakt. Allereerst werden ze verrast met een heerlijk ontbijtje en een spa behandeling. Daarna ontvingen ze een leuk pakketje om samen met zoontje Yono koekjes te bakken en vervolgens werden ze overrompeld door vrienden en familie met een heerlijk Italiaans diner en spelletjes! Tot slot werden Xelly en haar liefde Beer naar een hotel gebracht voor een romantische overnachting. Wat een heerlijke verrassing!

Bron: Instagram | Beeld: Instagram

Delen

Meer over Xelly Cabau

Xelly Cabau: 'En dan kom je erachter dat je huisje onder water staat...'
Xelly Cabau: ‘En dan kom je erachter dat je huisje onder water staat…’
Binnenkijken bij nieuwe woning Xelly Cabau!
Binnenkijken bij nieuwe woning Xelly Cabau!
Lees alle artikelen over Xelly Cabau