100%NL Magazine Xelly

Xelly Cabau

Carrière

Xelly Cabau van Kasbergen (Ibiza, 1988) is visagiste en haarstyliste, en werkt met tal van celebrity’s, zoals haar zus Yolanthe Sneijder Cabau, Sylvie Meis en Danie Bles. Daarnaast verzorgt ze de make-up voor shoots van tijdschriften als Beau Monde, Talkies en Grazia en had een tweewekelijks item bij Life4you, het zeer succesvolle RTL 4-tv-programma van Carlo en Irene..

Gezin Cabau van Kasbergen

Naast Yolanthe is ook Xelly hard onderweg een bekende Nederlander te worden. Ze heeft een boek geschreven over make-up, vlogt en is populair op Instagram. Ook zus Rebecca wordt regelmatig genoemd in de media. Zij is de vriendin van multimiljonair Marcel Boekhoorn. Yolanthe heeft zeven volle broers en zussen en vijf halfbroers- en zussen. Zij komen uit het tweede huwelijk van hun vader Xavier. De Cabau familie bestaat uit dertien kinderen. heeft maar liefst acht zussen en vier broers. Dat de familie Cabau van Kasbergen met zoveel is komt door het tweede huwelijk van haar vader. Halfbroertjes of -zusje of helemaal, ze zijn voor Yolanthe allemaal volledige broers en zussen. Het is duidelijk te zien dat de zussen Cabau allemaal goede genen hebben, wat een knapperds. Maar ook haar broers zien er goed uit, en dan vooral broer Xavier, hottie-alert! Hoe Xavier eruit ziet? Dat zie je hier.

Privé

Xelly zou in 2020 trouwen met haar liefde Beer Muller. Door corona moest de bruiloft echter worden verzet, maar dat betekent niet dat het stel minder van elkaar houdt. In juni 2021 is het tweede zoontje van het koppel geboren: Rio Johhny. Twee jaar hiervoor was Xelly bevalen van hun eerste zoontje: Yono. Het stel dat al sinds april 2008 samen is hebben nog geen datum geprikt voor de bruiloft, maar er bestaat voor hen geen twijfel dat deze nog plaats gaat vinden.