100%NL Magazine Yolanthe Monique

Yolanthe en Monique werken zich in het zweet tijdens Fit Mommy Workout

Go, go, go met Yo en Mo! Yolanthe en Monique sporten samen tijdens een Fit Mommy Workout!

Yolanthe

Wie kent haar niet: Yolanthe Cabau van Kasbergen. De mooie actrice heeft sinds kort ook een eigen platform: Cabau Lifestyle. Een platform wat vrouwen wil motiveren om sterker, fitter en zelfverzekerder te worden.

In 2010 stapte Yolanthe in het huwelijksbootje met Wesley Sneijder. Samen kregen ze een hele leuke zoon: Xess Xava. Helaas heeft het niet zo mogen zijn voor Wesley en Yolanthe, de twee maakten in 2019 bekend uit elkaar te gaan.

De afgelopen weken gaan de geruchten volop rond dat Yolanthe haar hart zou hebben verloren aan het model Lentini Eersteling. Benieuwd hoe hij eruit ziet? Dat zie je hier!

Monique Westenberg

En dan hebben we ook nog Monique Westenberg. Zij werd bekend nadat ze een relatie kreeg met zanger André Hazes. De relatie tussen André en Monique is wellicht één van de meest besproken relaties uit de Nederlandse showbizz.

Helaas gingen André en Monique ook uit elkaar, kort nadat André Monique ten huwelijk vroeg. Samen hebben ze een zoon: André Junior.

GO GO GO!

Yolanthe en Monique zijn allebei trotse moeders van een zoon en besloten om samen zich eens flink in het zweet te werken! Dit doen ze tijdens een Fit Mommy Workout via het platform van Yolanthe: Cabau Lifestyle.

Bij de video op YouTube valt te lezen: ‘Een 15 minuten full body Fit Mom Workout is precies wat we nodig hebben als drukke mama’s zijnde die fit willen blijven. Samen met Yolanthe & Monique richten we ons op een effectieve full body workout waarin we in een korte tijd tot het uiterste gaan. Naast een voldaan gevoel zul je na deze workout ook innerlijke rust ervaren. Let’s get fit, power mom!’

Voordat Yo en Mo de workout beginnen laat Monique weten er erg veel zin in te hebben! Je ziet de duo-workout hieronder!

Bron: Instagram Cabau Lifestyle, Beeld: Still YouTube Cabau Lifestyle