Yolanthe Cabau banner
Zie ook:
Delen

Yolanthe showt underboob in zwart catsuit

Yolanthe zit lekker in haar vel en showt haar underboob in een sexy, zwart catsuit.

Yolanthe Cabau

Jarenlang was Yolanthe Cabau dé actrice van Nederland. Met haar Spaanse roots en haar prachtige verschijning wist ze iedereen om haar vinger te binden. Ze kreeg relaties met andere BN’ers (rapper Baas B, Jan Smit), trouwde met voetballer Wesley Sneijder, verhuisde naar Qatar, beviel van zoontje Xess Xava en scheidde uiteindelijk van Wesley.

Inmiddels woont Yolantha alweer een paar jaar in Los Angeles om daar haar grote droom waar te maken: doorbreken als actrice in Amerika. En dat gaat haar goed af!

Xess Xava

Waar Yolanthe ook gaat of woont, haar zoon Xess Xava blijft altijd voor haar op de eerste plaats staan. En als het even kan, dan neemt Yolanthe haar kleine jongen gewoon mee. Zo maakten ze een reis naar Nepal en hebben ze samen ook al Afrika bezocht. Daar maakten moeder en zoon herinneringen voor het leven.

Underboob

Yolanthe is een bezige bij en rent van set naar set. Vandaag was ze op de set voor een pikante fotoshoot. Gekleed in een strak, zwarte catsuit poseert Yolanthe sexy voor de camera. Yolanta sport fanatiek en werkt er hard voor en dus pronkt ze trots met haar lijf. En terecht!

Ze kijkt zwoel de camera in en brengt haar volgers het hoofd op hol terwijl ze haar underboob showt.

Natuurlijk kan Yolanthe op heel veel reacties rekenen onder de post, iedereen vindt het prachtig. ‘Meid!! Er komt rook uit mn telefoon’, schrijft iemand onder de foto.

Bron en Beeld: Instagram Yolanthe Cabau

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag 'Oma Syllie'
Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag ‘Oma Syllie’
Yolanthe Cabau over Wesley en Xess Xava: 'Daar heb ik altijd moeite voor gedaan'
Yolanthe Cabau over Wesley en Xess Xava: ‘Daar heb ik altijd moeite voor gedaan’
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau