100%NL Magazine Yolanthe
Zie ook:
Delen

Yolanthe over leven en werk in Los Angeles: ‘Een droom die uitkomt’

Nadat Yolanthe in landen als Italië, Turkije, Egypte en Nederland heeft gewerkt, heeft zij nu ook wat klussen in Amerika. Een droom die uitkomt.

Buitenland

Yolanthe heeft een afwisselende baan en reist daarom samen met haar zoontje naar verschillende landen voor diverse klussen. Momenteel woont Yolanthe met Xess Xava in Los Angeles, maar aangezien zij de afgelopen tijd in verschillende Nederlandse films een rol had, reisde moeder en zoon veel op en neer. ‘Acteren maakt me happy en het is heerlijk dat ik dat in mijn thuisland kan blijven doen. Momenteel vlieg ik op en neer voor de opnames van de film Oei, Ik Groei!’, vertelt zij aan Grazia. ‘De afgelopen dertien jaar woonde ik in verschillende landen. Ik heb altijd geprobeerd de taal van het land te leren zodat ik daar ook kon werken’. Zo heeft Yolanthe in onder andere Italië, Turkije, Egypte, Nederland en Amerika gewerkt.

Amerika

Nadat Yolanthe een rol had in een romantische Amerikaanse thriller, die werd opgenomen in Egypte, is zij door een Amerikaanse producent opgepikt. Yolanthe mocht auditie doen voor een nieuwe Amerikaanse film en kreeg de rol. Momenteel zijn zij volop aan het draaien in Los Angeles. ‘Na de eerste draaidag stapte ik mijn auto in, ik zette een muziekje op en reed door de bergen terug naar huis. Het besef sloeg ineens toe dat ik aan de andere kant van de wereld was en alleen met mijn zoontje een nieuw leven aan het opbouwen ben, en nu ook de kans heb gekregen om dichtbij huis te werken en een nieuw avontuur aan te gaan’, vertelt zij. Voor Yolanthe is het nu wel even wennen dat zij haar werk opeens zo dichtbij huis heeft, in plaats van altijd van hot naar her te rijden.

Besef momentjes

Naast de rol in de Amerikaanse film, is Yolanthe met nog veel meer klussen bezig in het verre Amerika. ‘Nu ik hier in Los Angeles woon, is het een droom die uitkomt dat ik hier nu ook aan de slag mag. Ook met Free a Girl gaat het hier lekker: we zijn de ‘lock me up‘-actie aan het opzetten. Richting het einde van het jaar ga ik een reis maken om de meisjes te bezoeken die we reeds bevrijd hebben in Bangladesh. Los van al het mooie werk koester ik vooral de tijden die ik met Xess Xava beleef. Zoals de reis naar Nepal, voor Free a Girl, die ik drie jaar geleden met hem maakte, en de Afrika-reis die we deze zomer met zijn tweetjes hebben gedaan. Dat zijn momenten die ons beiden voor het leven zullen bijblijven’. Wat mooi dat Yolanthe zo geniet van haar werk, haar zoontje en het nieuwe leven dat zij heeft opgebouwd. Iets om trots op te zijn.

Bron en Beeld: Grazia

Delen

Meer over Yolanthe Cabau

Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag 'Oma Syllie'
Yolanthe deelt emotionele video en staat stil bij 60ste verjaardag ‘Oma Syllie’
Yolanthe Cabau over Wesley en Xess Xava: 'Daar heb ik altijd moeite voor gedaan'
Yolanthe Cabau over Wesley en Xess Xava: ‘Daar heb ik altijd moeite voor gedaan’
Lees alle artikelen over Yolanthe Cabau