100%NL Magazine Willeke Alberti
Zie ook:
Delen

Zieke dochter Willeke Alberti: ‘Te veel vooruitkijken doe ik niet’

In de nieuwe 'Vriendin' laat Daniëlle van 't Schip, de dochter van Willeke Alberti, weten hoe het nu met haar gaat.

Dochter Willeke Alberti

Willeke Alberti kreeg samen met haar eerste echtgenoot Joop Oonk in 1968 haar dochter Daniëlle. Daniëlle trouwde al vrij jong met Ajacied John van ’t Schip. Samen kregen ze twee kinderen. Haar gezin heeft al op veel verschillende plekken gewoond, namelijk in Italië, Mexico en Twente.

Verschrikkelijk nieuws

Het jaar 2022 was geen goed jaar voor Daniëlle. Nadat zij van vakantie terug keerde met vreselijke pijn kreeg ze niet kort daarna de diagnose kanker, een agressieve vorm van endeldarmtumor.

Gelukkig is Daniëlle een krachtige vrouw die hoop houdt en heeft. Een tijdje geleden deelde Daniëlle nog met haar volgers dat ze momenteel een paar keer per week naar Duitsland gaat voor behandelingen.

Vooruit kijken

In de nieuwe editie van ‘Vriendin’ is Daniëlle opnieuw openhartig over haar gezondheid. Daniëlle: ‘De fractuur is geheeld, de tumor is niet meer agressief en een stuk kleiner. Verder ben ik schoon, dus dat ziet er medisch gezien hoopvol uit. Te veel vooruitkijken doe ik niet, ik probeer zo veel mogelijk in het moment te leven. Maar mijn zoon gaat eind volgend jaar trouwen en dr. Vogl heeft gezegd dat ik dat zeker ga halen. En hopelijk word ik dan tóch straks die oude oma!’

Bron: RTL Boulevard

Delen

Meer over Willeke Alberti

Willeke Alberti over zware tijd: 'Als ik eenmaal begin, kan ik niet stoppen'
Willeke Alberti over zware tijd: ‘Als ik eenmaal begin, kan ik niet stoppen’
LEZEN: Willeke Alberti openhartig over liefdesleven
LEZEN: Willeke Alberti openhartig over liefdesleven
Lees alle artikelen over Willeke Alberti