100%NL Magazine ANP André van Duin
Delen

ZIEN: Enorme opluchting voor André van Duin!

Goed nieuws voor André van Duin rondom chantagezaak.

André van Duin

André van Duin kennen we allemaal als de vriendelijke, goedgehumeurde komiek van Nederland, die naast zijn hilarische grappen ook nog eens goed kan zingen. Naast muziekmaken, is André door de jaren heen veel op televisie geweest. Hij heeft veel verschillende programma’s gepresenteerd en is vaak bij programma’s aan tafel geschoven. Ook heeft hij onwijs veel op het podium in het theater gestaan.

Chantage

André van Duin deed begin februari aangifte wegens afdreiging, een juridische term voor chantage. Advocaat Geert-Jan Knoops liet destijds weten dat André ‘vals werd beschuldigd’ en ‘werd gechanteerd tot het betalen van een geldbedrag’.

Opgelucht

André van Duin kan opgelucht ademhalen. Zijn advocaat Carry Knoops heeft vandaag laten weten dat de chantagezaak rondom André na zes weken is afgerond. De verdachte heeft bekend en spijt betuigd voor zijn handelen. André laat via zijn advocaat weten ‘opgelucht’ te zijn. Ook hoopt hij dat zijn aangifte en de uitkomst hiervan een voorbeeld zullen zijn voor andere zaken waarin bekende Nederlanders onderwerp worden van chantage. “In deze tijd kan iedereen op sociale media van alles over iedereen roepen en beweren”, aldus André.

Bron: RTL Boulevard, Shownieuws. Beeld: ANP

Delen

Meer over André van Duin

LEZEN: Huwelijk André van Duin en Fernando afgeblazen
LEZEN: Huwelijk André van Duin en Fernando afgeblazen
André van Duin vertelt openhartig over bestraling kortgeleden
André van Duin vertelt openhartig over bestraling kortgeleden
Lees alle artikelen over André van Duin