header_dannyfroger
Zie ook:
Delen

ZIEN: Fallon steelt de show tijdens zwangerschapsshoot

Te lief. Danny en Ann Dominique delen prachtige foto's op Instagram van hun zwangerschapsshoot samen met dochter Fallon.

Danny Froger en Ann Dominque

Danny Froger en zijn vriendin Ann Dominique Froger verwachten binnenkort een tweede kindje! Danny en Ann Dominique maakte eerder het mooie nieuws bekend op Instagram. Bij een prachtige foto van hun dochter Fallon schreven ze ‘We hebben fantastisch nieuws!! Fallon wordt grote zus! We kunnen echt niet wachten!’.

Fallon

In september 2019 werden Danny en Ann Dominique voor het eerst trotse ouders van een dochter genaamd Fallon. Het kleine meisje is een echte cutie! Met haar donkere oogjes, bruine haartjes en altijd te leuke outfits steelt ze iedere keer weer de show. En nu wordt Fallon dus binnenkort grote zus!

Zwangerschapsshoot

Danny en Ann Dominique delen prachtige foto’s op hun Instagram. Daarbij schrijven ze ‘Fallon kan niet wachten om haar kleine zusje te ontmoeten! En wij eerlijk gezegd ook niet meer.’ De reacties stromen binnen onder de prachtige foto’s. Zo zegt er iemand ‘Zo blij dat jullie nog meer toffe mensen maken.’ en ‘Ohh schattig. Alvast veel geluk gewenst… Op en top ‘girl power’ bij jullie.”

https://www.instagram.com/p/CeIjqXXqlW4/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

Delen

Meer over Danny Froger

René en Danny Froger openhartig over eerdere tegenslagen
René en Danny Froger openhartig over eerdere tegenslagen
Fallon Froger neemt volgers mee in een schattige make-up video
Fallon Froger neemt volgers mee in een schattige make-up video
Lees alle artikelen over Danny Froger