100%NL Magazine Isa Hoes
Delen

ZIEN: Isa Hoes bijt van zich af na kritiek op afgetraind lichaam

Isa Hoes kreeg naast positieve berichten ook veel kritiek nadat zij vol trots, haar afgetrainde lichaam op Instagram deelde.

Isa Hoes

Actrice Isa Hoes werd in één klap bekend nadat ze de rol van Myriam van der Pol in de populaire soapserie Goede Tijden, Slechte Tijden speelde. Na haar debuut verscheen Isa in nog veel meer programma’s en series zoals Rozengeur & Wodka Lime, All Stars en Vrouwenvleugel.

Afgetraind lichaam

Na Heleen van Royen, verbluft Isa Hoes haar volgers ook met een afgetraind lichaam. Zij is zo te zien al heel wat weken aan het trainen en het resultaat is verbluffend. Wat ziet Isa er ge-wel-dig uit. ‘Zo blij! Na 6 weken DAG ÉÉN ‘je beste fysiek ooit’ bereiken! #bizar Het was pittig, maar eigenlijk toch ook best ‘makkelijk’, schrijft ze op Instagram.

Kritiek

Toch ontvangt Isa naast alle positieve reacties ook veel kritiek op haar lichaam. Door de foto’s zou ze “een negatief voorbeeld zijn voor vrouwen of jongeren die al onzeker zijn”. Isa ziet dat anders. Zo schrijft ze “niet per se” wekenlang op haar voeding te hebben gelet en hard te hebben getraind om af te vallen. “Ik wilde meer energie, lekkerder in mijn vel zitten én investeren in een goede gezonde oude dag”, legt ze uit. “Ik kan meer dan ik dacht en ben ook sterker dan ik dacht. Dat kan toch geen verkeerd voorbeeld zijn?”, zegt Hoes, die aangeeft vrouwen juist te willen inspireren. “Laten zien dat je ook op onze leeftijd nog echt een gezond en sterk lichaam kan krijgen!”. Wij vinden haar er in ieder geval fantastisch uitzien!

https://www.instagram.com/p/Cug895ZOUfj/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Bron en Beeld: Instagram Isa Hoes

Delen

Meer over Isa Hoes

ULTIEM GELUK: Isa Hoes deelt bijzondere reis met dochter
ULTIEM GELUK: Isa Hoes deelt bijzondere reis met dochter
WOW: Isa Hoes verbluft volgers met afgetraind lichaam in ondergoed
WOW: Isa Hoes verbluft volgers met afgetraind lichaam in ondergoed
Lees alle artikelen over Isa Hoes