100%NL Magazine Jandino Asporaat
Zie ook:
Delen

ZIEN: Jandino post schattige foto’s met zijn zoontje

Eind vorig jaar is Jandino voor de derde keer vader geworden. Op Instagram deelt hij een foto samen met zijn zoontje.

Op 12 December 2021 zijn Jandino en zijn vrouw Shirley de trotse ouders geworden van een zoontje Nió. De comedian maakte het blije nieuws destijds bekend op Instagram. Bij een prachtige foto van hem en zijn vrouw Shirley schreef hij “Hij is er 12-12-21. Wat zijn jullie vrouwen toch magische wezens.” Ook liet hij weten enorm trots te zijn op zijn vrouw Shirley: “lieve shir wat ben jij ongelofelijk sterk. Mama van 3.”

Nió

Na de geboorte van Nió postte Jandino destijds op Instagram een mooie foto waarbij hij schreef: “Ik sprak vorig jaar december uit dat dit jaar mijn beste jaar zou gaan worden, want God heeft dat tegen mij gezegd. Ik kon toen alleen niet bedenken dat het zo zou uitpakken. Jij zat niet in onze planning, maar wel in die van God. Daarom voel jij als een geschenk uit de hemel. Wij zijn hier allemaal met een reden en ik ben benieuwd naar die van jou.”

Hij vervolgt zijn verhaal met: “Ik ben nieuwsgierig naar wat jij de wereld allemaal gaat laten zien en ik kijk ernaar uit om van je te leren. Kijkend naar je broer Elijah en je zus Amy-Lee, wist ik al dat echte rijkdom in je hart zit en echte vrijheid in je hoofd. Maar met jouw komst in deze bijzondere tijden, realiseer ik me dat des te meer. Lieve Nió welkom op de wereld, welkom in onze familie.”

Lieve foto’s

Op Instagram post de comedian twee te lieve foto’s. Bij de foto’s schrijft hij: “Thuis komen, na een mooie werkdag.” Op de eerste foto heeft de dolgelukkige papa zijn zoontje Nió in zijn armen en op de andere foto zie je zoon Elijah en dochter Amy-Lee met hun kleine broertje. Zo schattig! Benieuwd naar de lieve foto’s? Je ziet ze hieronder (SWIPE):

https://www.instagram.com/p/CZuhPItOTAV/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CXgWo-hormp/?utm_source=ig_web_copy_link

 

Gezin

Jandino en zijn vrouw Shirley hebben samen een prachtig gezin. Samen hadden zij al een zoon Elijah en een dochter Amy-Lee. Eind vorig jaar is daar dus nog een kindje bij gekomen!

Bron Instagram Jandino Asporaat | Beeld: Instagram Jandino Asporaat

Delen

Meer over Jandino Asporaat

Jandino over verlies dierbare: 'Niemand snapt het, dit zagen we niet aankomen'
Jandino over verlies dierbare: ‘Niemand snapt het, dit zagen we niet aankomen’
Jandino Asporaat in diepe rouw: 'Lieve broer van me...'
Jandino Asporaat in diepe rouw: ‘Lieve broer van me…’
Lees alle artikelen over Jandino Asporaat