ZIEN: Maxim Froger zet grote stap in relatie

ZIEN: Maxim Froger zet grote stap in relatie

Maxim is al een hele lange tijd samen met zijn grote liefde, Ruby. De twee zetten een grote, spannende stap...

Maxim Froger

Maxim Froger kennen we allemaal als één van de zoons van René Froger en net als hem is ook Maxim een Nederlandse zanger. Wie Maxim niet kent van zijn zangkunsten, heeft kennis met hem gemaakt tijdens zijn deelname aan Expeditie Robinson 2023. Maxim heeft het helaas niet tot de finale weten te schoppen, want hij had heimwee naar zijn vriendin en familie.

Grote stap

Maxim is al een hele tijd gelukkig met zijn liefje, Ruby. De twee zijn tegenwoordig ook samen te zien in het nieuwe TLC-programma ‘De Frogers: Happy Campers’. Voor Maxim en Ruby is het tijd voor iets nieuws en dat betekent dat zij een grote stap hebben gezet. Het stel gaat namelijk samenwonen. Op Instagram delen zij een prachtige selfie met een glas champagne in de hand. ‘Alles samen’, schrijven zij erbij.

Het stel krijgt veel reacties onder deze foto en dat zijn voornamelijk felicitaties. Ook broer Danny Froger reageert. ‘Nu wonen jullie wel heel dichtbij denk dat ik maar iets anders ga zoeken. Gefeliciteerd.’ Hilarisch dit. Wat leuk dat de twee broers ook buren worden. Wij feliciteren Maxim en Ruby met hun nieuwe woning!

Bron en Beeld: Instagram Maxim Froger en Ruby