Zo ziet de 13-jarige dochter van Wendy van Dijk er nu uit
Zie ook:
Delen

Zo ziet de 13-jarige dochter van Wendy van Dijk er nu uit

Wendy's dochter Lizzy is alweer 13 jaar oud en heel wat veranderd door de jaren heen. Benieuwd hoe zij er nu uitziet? Wij delen een leuke foto.

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk kennen we allemaal als Nederlandse actrice en presentatrice. Velen zullen Wendy kennen van talentenjachten als The voice of Holland en X Factor. Ook is Wendy jaren te zien geweest in de serie Moordvrouw. De grappigste acteerklus die Wendy op haar naam heeft staan, is het Chinese typetje Ushi, waarbij zij mensen interviewde en tegelijkertijd in de maling nam.

Wendy is al jaren gelukkig met haar man Erland Galjaard. Het stel is getrouwd, maar hun huwelijk kwam jaren geleden in zwaar weer. Hier is het stel sterker uitgekomen. Wendy heeft uit een eerdere relatie met Xander de Buisonjé een zoon, Sem. Met Erland kreeg zij een dochtertje, Lizzy. Wendy is stiefmoeder van twee meiden: Elena en Charlotte Galjaard. Samen vormen zij een prachtig gezin.

Lizzy

Wendy’s dochter Lizzy is inmiddels geen klein meisje meer, want zij is laatst 13 jaar oud geworden. Door de jaren heen is Lizzy veel veranderd. Vroeger was het vooral een onwijs schattig meisje met krullen, maar nu is zij een hele knappe blondine geworden. Wat ons opvalt, is dat zij heel veel op haar moeder lijkt. Geen straf natuurlijk, want Wendy is ook een prachtige vrouw. ‘niet meer dat kleintje op die step met die blonde krulletjes, maar een krachtige, lieve slimme dame die heel goed weet wat ze wilt! En planning skills to the max!’, schreef Wendy onder de foto, waarop het verschil van jong en oud goed te zien is. Wat leuk om te zien dit.

Bron en Beeld: Instagram Wendy van Dijk.

Delen

Meer over Wendy van Dijk

Wendy van Dijk in tranen: 'Wij houden van jou. Voor altijd in ons hart'
Wendy van Dijk in tranen: ‘Wij houden van jou. Voor altijd in ons hart’
Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: 'Wat een feestdag!'
Wendy van Dijk deelt geweldig nieuws over zieke dochter: ‘Wat een feestdag!’
Lees alle artikelen over Wendy van Dijk