100%NL Magazine Hans Kazan
Zie ook:
Delen

Zó gaat het nu met Hans Kazàn

Het gaat de goede kant op met Hans Kazàn. Dat laat zijn vrouw Wendy op Instagram weten. Zij post een foto vanuit het ziekenhuis.

Opnieuw in ziekenhuis

Opnieuw een flinke tegenslag voor Hans Kazàn. Hij is vorige week namelijk opnieuw opgenomen in het ziekenhuis in Spanje. Hans lag vorige maand ook al in het ziekenhuis. Het lukte de beroemde en goedlachse goochelaar een hele tijd niet om zijn eten binnen te houden. Hierdoor zwakte Hans flink af en belandde hij uiteindelijk in het ziekenhuis in Spanje, waar Hans samen met zijn vrouw Wendy woont. Wat natuurlijk tot grote zorgen leidde bij zijn gezin.

Spannende dagen

Daarna braken er spannende dagen aan. Terwijl Hans steeds zwakker werd, konden de doktoren in Spanje maar niet vinden wat de oorzaak was. Uiteindelijk kwamen ze gelukkig toch achter de oorzaak. De situatie van Hans verbeterde en iedere dag knapte hij een beetje meer op.

De goochelaar en illusionist zou vorige week naar Nederland komen voor diverse optredens, maar afgelopen Paasweekend ging het helaas weer mis. Hans werd opnieuw opgenomen in het ziekenhuis.

Kopje koffie op het dakterras

Op Instagram laat Wendy weten hoe het nu met haar man gaat. Zij post een foto van Hans met een kopje koffie. Bij de foto schrijft ze ‘Vandaag voor het eerst even van de kamer af om op het dakterras van het ziekenhuis een kopje koffie te drinken.
Het geluksarmbandje dat Kleinzoon Kayan gisteren voor Hans heeft gemaakt heeft blijkbaar effect.’

Volgers wensen Hans veel beterschap toe. Zo schrijft iemand: ‘Wij wensen Hans heel veel beterschap. En even naar buiten dat zal je goed doen.’ Iemand anders schrijft ‘Wat fantastisch. Nu deze lijn doorzetten.’

Bron: Shownieuws & Instagram Wendy Kazàn | Beeld: Instagram Hans Kazàn.

Delen

Meer over Hans Kazan

HEFTIG: Vlucht Hans Kazàn maakt noodlanding
HEFTIG: Vlucht Hans Kazàn maakt noodlanding
Hans Kazan neemt heftig en drastisch besluit
Hans Kazan neemt heftig en drastisch besluit “Andere fase”
Lees alle artikelen over Hans Kazan