100%NL Magazine Rob de Nijs
Zie ook:
Delen

Zó ziet de 11-jarige zoon van Rob de Nijs er nu uit

Afgelopen woensdagavond gaf Rob de Nijs zijn afscheidsconcert in Ziggo Dome. Zijn 11-jarige zoon Julius was daar ook bij aanwezig.

Rob de Nijs

Rob de Nijs brak door op 19-jarige leeftijd toen hij met zijn band Rob de Nijs en de Lords een talentjacht wist te winnen. Vanaf dat moment is de zangcarrière van Rob in een versnelling gekomen. De tijd vloog voorbij, Rob scoorde hits na hits en zo waren we ruim 60 jaar verder. Nu, op 79-jarige leeftijd, hangt Rob de Nijs zijn microfoon aan de wilgen.

Afscheidsconcert

Vorig jaar maakte Rob de Nijs een einde aan zijn carrière na maar liefst ruim 60 jaar! De zanger lijdt aan de ziekte van Parkinson waardoor het voor Rob steeds moeilijker wordt om te zingen en op te treden.

De diagnose Parkinson heeft een grote impact op het leven van het gezin van Rob de Nijs. Zijn vrouw Henriëtte vertelde hier destijds over in Koffietijd: ‘Het is er en we leven daar mee. Soms is het een soort dief van ons leven geworden want het hele leven is anders geworden. We zijn veel meer thuis en gaan er eigenlijk niet meer zo op uit.’

Vandaag werd bekend dat Rob met spoed is opgenomen in het ziekenhuis en dat zijn toestand heel zorgelijk is. ‘Het zijn spannende uren geweest en nog steeds”, zegt zijn vrouw Henriette tegen Privé.

Zoon Julius

Rob de Nijs is een trotse vader van drie kinderen. Uit een eerdere relatie met Belinda Meuldijk kreeg Rob twee kinderen: zonen Robbert en Yoshi. Robbert heeft niet alleen dezelfde naam als zijn vader, maar lijkt ook nog eens sprekend op hem!

Op 69-jarige leeftijd werd Rob voor de derde keer vader, dit keer kreeg hij een zoon met zijn huidige vrouw Henriëtte. Zoon Julius werd geboren. Al ging dat niet vanzelf. Aan Nouveau vertelde Henriëtte en Rob een paar jaar geleden: ‘Iederéén ried me af om weer vader te worden, op mijn leeftijd. Maar Henriëtte had zo’n sterke kinderwens dat er geen houden aan was. En dan groei je er vanzelf in. Toen de laatste ivf-poging lukte, was ik zo blij.’

Dat is inmiddels alweer 11 jaar geleden en de kleine Julius is al lang niet klein meer, maar een hele grote jongen! Op Instagram plaatst trotse papa Rob wel eens foto’s van Julius. Wat een leukerd!

 

Beeld: ANP Foto, Bron: Shownieuws, Instagram Rob de Njis, Nouveau, Privé

Delen

Meer over Rob de Nijs

Geweldig nieuws voor fans van Rob de Nijs
Geweldig nieuws voor fans van Rob de Nijs
LEZEN: Bijzondere mijlpaal voor Rob de Nijs
LEZEN: Bijzondere mijlpaal voor Rob de Nijs
Lees alle artikelen over Rob de Nijs