100%NL Magazine Birgit Schuurmam
Zie ook:
Delen

Zoontje Birgit Schuurman steelt alle harten op déze foto!

Kort geleden werd Birgit Schuurman opnieuw moeder van een zoontje en wij kunnen er geen genoeg van krijgen!

Birgit Schuurman

Op 31-12-2021 zijn Birgit Schuurman en haar vriend Sander de trotse ouders geworden van een prachtige zoon: Jimi. Zoon Chico is daarmee grote broer geworden! Jimi is het eerste kindje voor het gelukkige stel samen. Uit een eerdere relatie heeft Birgit al een zoon Chico, die nu dus grote broer is! Haar eerste zoon Chico kreeg ze met haar ex Arne Toonen. De vader van haar tweede zoontje is Sander van Haarlem met wie ze ondertussen alweer langer dan twee jaar samen is.

Openhartig

Een paar weken geleden was Birgit nog heel openhartig over haar zwangerschap en dat het helemaal niet vanzelfsprekend was dat Jimi er zou komen. Zo schreef ze: ‘Na de onderzoeken was gebleken dat ik allemaal poliepen in mijn baarmoeder had, bloedwaardes die op endometriose duidde en een mri die adenomyose liet zien. Dat samen met mijn leeftijd en de hoeveelheid zaadcellen van mijn lief stemde de arts alles behalve hoopvol. We moesten toch ook denken aan eventuele eicel-donatie mochten we echt een kindje willen…’ Gelukkig voor Birgit en Sander was de 1e ICSI/IVP poging na een operatie meteen raak!

Zoontje

Regelmatig deelt Birgit de leukste foto’s van haar kleine zoontje Jimi. Wat een schatje is het toch! Wij kunnen er geen genoeg van krijgen!

Birgit: ‘Zijn jullie al een beetje klaar met de baby & knappe man spam? Ik nog lang niet namelijk, maar vooral eerlijk zeggen! Kijk die kleine handjes nou die papa’s vingers vastpakken…’

De volgers van Birgit worden helemaal gek bij het zien van de schattige foto. ‘Wat heerlijk!’, ‘Hier krijg ik nooit genoeg van’ en ‘Wat een heerlijke periode!’ schrijven ze onder de foto. Maar toch is het niet alleen de baby waar de volgers naar kijken, ook de knappe looks van BIrgit’s vriend Sander vallen op! ‘Nou ik moet heel eerlijk zeggen dat ik niet zoveel naar je baby kijk’ schrijft iemand onder de foto. 😉

Bron en Beeld: Instagram Birgit Schuurman

Delen

Meer over Birgit Schuurman

ZIEN: Birgit Schuurman deelt stralende gezinsselfie met vriend en zoontje!
ZIEN: Birgit Schuurman deelt stralende gezinsselfie met vriend en zoontje!
Dít is de leuke moeder van Katja en Birgit Schuurman
Dít is de leuke moeder van Katja en Birgit Schuurman
Lees alle artikelen over Birgit Schuurman