header_marlijnweerdenburg
Zie ook:
Delen

CUTE: Zoontje Marlijn Weerdenburg stapt er lekker op los!

Het jongste zoontje van Marlijn Weerdenburg groeit als kool en stapt er lekker op los. Op Instagram post zij een super schattige video van haar zoontje.

Gezin Marlijn Weerdenburg

Naast actirice, zangeres en presentatrice is Marlijn Weerdenburg ook een trotse moeder. Samen met haar vriend Paul heeft Marlijn twee prachtige zoons: Teun en Sammie. Haar jongste zoontje Sammie wordt in april alweer 1 jaar. Het jongetje is een echt bundeltje geluk en groeit als kool! Na de geboorte van haar zoon Sammie in april vorig jaar, postte ze een een liefdevolle foto waarbij de pasgeboren baby werd gekust door zijn grote broer Teun.

Stappendoel

Marlijn post geregeld leuke foto’s van haar mooie gezin. Zo kunnen wij ook allemaal meegenieten van haar gezinsgeluk. Op Instagram post Marlijn een té schattig filmpje van haar jongste spruit. Het kleine jongetje groeit als kool en is al lekker aan het stappen! Met behulp van een handige draaistoel stapt hij er lekker op los! Bij de video schrijft ze: ‘En dat gaat de hele dag door. Hij komt wel aan de 10000 stappen op een dag hoor’.

Trots

De kleine Sammie is niet moe te krijgen en kijkt trots achterom. Wat een cutie! Ook volgers van Marlijn kunnen de schattige video waarderen. Zo schrijft iemand ‘die hou je straks niet meer bij, zo snel zal hij lopen’. Weer iemand anders reageert met: ‘mooi om te zien dat hij ook harder gaat lopen, kleine slimmerik’.

https://www.instagram.com/tv/CahhXNSgVA-/?utm_source=ig_web_copy_link

Overlijden moeder

De geboorte van Sammie kwam voor Marlijn als geschenk, na een zware periode. Vlak voor zijn geboorte verloor Marlijn plotseling haar moeder. Een harde klap voor Marlijn en haar familie. Marlijn schreef daarom op Instagram bij de foto: ‘Ook al lagen dood en leven nooit eerder zo dichtbij elkaar, onze harten stromen over van geluk met liefde voor jou, kleine Sammie.’

Bron en Beeld: Instagram Marlijn Weerdenburg.

Delen

Meer over Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg over nieuw album: 'Één liedje schreef ik op de dag dat mijn moeder overleed.'
Marlijn Weerdenburg over nieuw album: ‘Één liedje schreef ik op de dag dat mijn moeder overleed.’
Marlijn Weerdenburg: 'Ik gebruik geen botox en fillers en dat ben ik ook niet van plan'
Marlijn Weerdenburg: ‘Ik gebruik geen botox en fillers en dat ben ik ook niet van plan’
Lees alle artikelen over Marlijn Weerdenburg