100%NL Magazine ANP Marlijn Weerdenburg
Zie ook:
Delen

Volgers smelten weg bij nieuwe foto’s zoontje Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg is naast actrice, zangeres en presentatrice ook trotse moeder van twee hele lieve jongetjes: Teun en Sammie. Het jongste zoontje van Marlijn is inmiddels alweer 5 maanden en een echt bundeltje geluk!

Zoon Sammie

Het is alweer vijf maanden geleden dat Marlijn Weerdenburg en haar vriend Paul voor de tweede keer trotse ouders werden van een prachtige zoon genaamd Sammie. Vol trots deelde Marlijn toen het bericht dat Sammie werd geboren, hierbij postte ze een liefdevolle foto waarbij de pasgeboren baby werd gekust door zijn grote broer Teun.

De tijd heeft niet stil gestaan en inmiddels is de kleine Sammie alweer vijf maanden oud! Op Instagram deelt Marlijn zojuist leuke, nieuwe beelden van de kleine spruit. ‘SAMMIE 5 maanden!’, jubelt de duizendpoot. De volgers van Marlijn smelten massaal weg bij de foto’s. Want oh oh oh, wat is Sammie toch een vrolijk mannetje!

Gelukkig voor ons deelt Marlijn regelmatig de leukste kiekjes van haar gezin, zo kunnen wij ook een beetje meegenieten!

Overlijden moeder

De geboorte van Sammie kwam voor Marlijn als geschenk, na een zware periode. Vlak voor zijn geboorte verloor Marlijn plotseling haar moeder. Een harde klap voor Marlijn en haar familie. Marlijn schreefdaarom bij de foto: ‘Ook al lagen dood en leven nooit eerder zo dichtbij elkaar, onze harten stromen over van geluk met liefde voor jou, kleine Sammie.’

Beeld: ANP Foto, Bron: Instagram Marlijn Weerdenburg

Delen

Meer over Marlijn Weerdenburg

Marlijn Weerdenburg over nieuw album: 'Één liedje schreef ik op de dag dat mijn moeder overleed.'
Marlijn Weerdenburg over nieuw album: ‘Één liedje schreef ik op de dag dat mijn moeder overleed.’
Marlijn Weerdenburg: 'Ik gebruik geen botox en fillers en dat ben ik ook niet van plan'
Marlijn Weerdenburg: ‘Ik gebruik geen botox en fillers en dat ben ik ook niet van plan’
Lees alle artikelen over Marlijn Weerdenburg