100%NL Magazine Patricia Paay

Dit zijn de zus en moeder van Patricia Paay!

Patricia Paay ziet er nog steeds geweldige uit op 72-jarige leeftijd. Het is een kwestie van goede genen, want haar moeder en zus zien er ook nog fantastisch uit!

Mama Paay

De moeder van Patricia is onlangs 95 jaar geworden en ziet er nog steeds fantastisch uit. Patricia heeft een sterke band met haar moeder en gaat regelmatig bij haar langs in het verzorgingshuis. Zo deelt ze hier en daar een foto op haar Instagram van haar lieve moeder. Kortgeleden plaatste Patricia een foto op haar verjaardag. Ze aten samen een taartje, en later schreef Patricia bij de foto met haar moeder dat ze trots en dankbaar is dat ze dit nog mag meemaken. “Op naar de 100!” Patricia’s moeder houdt niet alleen van taart, maar is ook gek op bitterballen. Toen ze Patricia aan de telefoon had, vertelde ze dat ze zo’n zin had in bitterballen. Patricia reageerde vervolgens: “Als ik mijn moeder aan de lijn heb en ze vertelt dat ze zo’n trek heeft in bitterballen regelen we dat toch gelijk. Alles voor mijn lieve moedertje. Ik riep gelijk, ze komen er aan hoor ma! Een hele bak voor haar alleen, was gewoon weer smullen. Soms zijn het toch de kleine dingen in het leven die het doen. Ik kan zo blij worden als ik zie dat mijn moeder op haar 95-jarige leeftijd hier nog zo van geniet”. Wat een liefde!

Zus Yvonne

Yvonne is het jongere zusje van Patricia Paay. Ze wordt in september alweer 69 en ziet er net zoals haar zus nog geweldig uit. Yvonne en Patricia zaten samen ook in een band met nog een wisselende zangeres: The Star Sisters. Yvonne heeft een dochter, Roxy Paay, die ontzettend veel op haar lijkt. Ook heeft ze al een kleinzoon genaamd Floris.

Drie generaties

Vorig jaar deelde de familie Paay nog een mooie portretfoto van 3 generaties. “Vandaag een foto van onze drie generaties. Samen met mijn zus, onze moeder, zij is inmiddels al 94 jaar. En onze dochters Roxy en Christina. Dan voel ik mij toch een rijk mens!” schreef Patricia. Je bekijkt de prachtige foto hier. 

Bron en Beeld: Instagram